arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Arctic Monoblock: vaše univerzalno rješenje za rashladne sustave

Arctic Monoblock predstavlja vrhunac u tehnologiji rashladnih sustava, nudeći "plug & play" rješenje koje je idealno za širok spektar primjena.

Bilo da se radi o komercijalnoj upotrebi ili manjim specijaliziranim sustavima, Arctic Monoblock nudi pouzdane, ekološki prihvatljive i energetski učinkovite opcije za sve vaše potrebe.

Arctic Monoblock: svestranost na dlanu

Dizajniran za rashladne komore do 20 m³, Arctic Monoblock je savršen za različite objekte, uključujući ugostiteljske objekte, trgovine, benzinske postaje, skladištenje voća i povrća, lovačke kuće, skladištenje sadnica i organskog otpada. Njegova svestranost omogućava da se lako uklopi u bilo koji poslovni ili privatni prostor, pružajući vrhunske performanse gdje god su vam potrebne.

Plug-and-Play koncept za jednostavnu upotrebu

Jedan od ključnih aspekata Arctic Monoblocka je njegova "plug-and-play" funkcionalnost. Ovaj pristup omogućava izuzetno laku instalaciju: jednostavno postavite uređaj na željenu lokaciju, priključite ga na struju, i uređaj je spreman za rad. Ovaj pristup štedi vrijeme i resurse, eliminirajući potrebu za složenim instalacijskim procedurama.

Energetska učinkovitost i ekološka prihvatljivost

Korištenjem radne tvari R290, Arctic Monoblock je ne samo energetski učinkovit, već i ekološki prihvatljiv. Ovo znači da smanjujete svoj ekološki otisak dok ujedno štedite na troškovima energije. Uz to, njegov kompaktan dizajn omogućava laku integraciju u bilo koji prostor, dok jednostavnost održavanja i servisiranja znači manje brige za krajnje korisnike.

Jednostavnost instalacije i upotrebe, energetska učinkovitost i ekološka prihvatljivost čine ga idealnim izborom za široki spektar primjena. 

  • Plug & Play uređaj - jednostavna montaža
  • kompaktan dizajn
  • “all in one” rješenje za rashladne komore do 20 m3
  • za rashladne panele do 120 mm debljine
  • paljenje rasvjete i hlađenja na prekidač
  • odleđivanje vrućim plinom
  • R290 prirodna radna tvar