arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Ugostiteljski objekti

Profesionalno rješenje rashladnih i klimatizacijskih sustava za ugostiteljske objekte.

Profesionalna klimatizacijska rješenja i rashladni sustavi za restorane, caffe barove i catering.

Osigurajte svjež i pročišćen zrak u svim zonama ugostiteljskog objekta, kontrolu temperature, kvalitetne i svježe namirnice uz sustave koji će zadovoljiti specifične potrebe vašeg objekta i djelatnosti.

Pametni klimatizacijski, ventilacijski i rashladni sustavi omogućuju daljinsko praćenje i održavanje opreme, proširuju vaše prostorne i skladišne kapacitete, ne narušavaju izgled interijera, smanjuju operativne troškove i čine restoransko okruženje savršenim za goste, osoblje i opremu.

Pružite vašim gostima savršen ambijent i doživljaj vrhunske gastronomije.

Ventilacija i klimatizacija restorana

Površina objekta i razlike u specifičnim zahtjevima restoranskih, administrativnih, zajedničkih i pomoćnih prostorija i kuhinje čine sustav klimatizacije restorana složenim.

Klimatizacijske i ventilacijske sustave potrebno je prilagoditi svim zonama restorana, od ulaza do stola, u skladu s oscilacijama temperature zbog popunjenosti i sezone.

Ventilacijska rješenja omogućuju sustavnu eliminaciju prevladavajućih mirisa i viška topline koji proizlazi iz rada kuhinje pri punom kapacitetu.

Klimatizacijska rješenja za restorane zahtijevaju pomno planiranje i fleksibilnost sustava u skladu s građevinskim propisima i SES standardima. Uz dizajn kompaktnih dimenzija, klimatizacijski sustavi omogućuju maksimalnu uštedu prostora.

Mogućnost skrivene ugradnje jedinica bez narušavanja izgleda interijera, minimalna potrošnja energije i tihi rad sustava, restoransko okruženje čine ugodnim.

Pravilni odabir klimatizacijskog i ventilacijskog sustava i opreme smanjuje operativne troškove, vođenje restorana čini jednostavnim i efikasnim, a iskustvo gosta potpunim.

Vrhunsko klimatizacijsko rješenje za restorane korisnicima osigurava potpunu kontrolu temperature, regulaciju protoka zraka, nisku potrošnju energije, visoku kvalitetu zraka i nisku razinu vlage - bez neugodnog propuha ili buke.

Rashladne komore za kuhinje

Sastavni dio svakog restorana su njegovi rashladni sustavi. Pažljiv odabir prave vrste rashladnog uređaja osigurat će nesmetano funkcioniranje vaše kuhinje i pridonijeti pozitivnom iskustvu za osoblje i goste.

Koncept i veličina restorana najveći su čimbenici u odabiru opreme za hlađenje. Održavanje svježine namirnica i zaliha prioritet je svakog ugostiteljskog objekta.

Rashladni sustavi (rashladne komore i vitrine, komercijalni hladnjaci) trebaju zadovoljiti zahtjeve za brzom pripremom hrane, smanjiti potrebu za dnevnim isporukama, smanjiti količinu otpada, omogućiti izravan pristup organiziranim i savršeno očuvanim ohlađenim namirnicama.

Čuvajući sastojke sigurnima za konzumiranje bez ugrožavanja njihove kvalitete.

Naši odjeli inženjeringa klimatizacije i hlađenja osiguravaju cjelokupno rješenje:

  • konzultacije u pripremi projekata kao i u svim fazama razrade projekta
  • stručna pomoć pri odabiru optimalnog rješenja
  • stručno savjetovanje pri odabiru opreme
  • brza isporuka opreme u traženom roku
  • servisna i tehnička podrška pri montaži i puštanju u pogon
  • stručno savjetovanje i tehnička podrška prilikom održavanja montirane opreme

MB Frigo Grupa ima preko 40 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenja te sa stručnim timom osigurava kvalitetno rješenje u prostorima različitih namjena u cjelokupnom projektu ili u pojedinoj fazi izvedbe projekta.

Dugogodišnja suradnja s poznatim svjetskim proizvođačima iz područja klimatizacije i rashladne tehnike osigurava široku paletu proizvoda, dostupnost i brzu isporuku.