Globalno zagrijavanje …

Globalno zagrijavanje …

MB Frigo CO2 rashladne jedinice predstavljene su kao ekološko riješenje na tržištu rashladne opreme u sklopu radionice na temu Alternativne radne tvari i CO2 koja se održala 16.10.2019.

Radionica je organizirana na Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu pod vodstvom stručnjaka okupljenih u Hrvatskoj udruzi za rashladnu, klima tehniku i dizalice topline (HURKT). MB Frigo Grupa zajedno je sa svjetskim poznatim proizvođačem komponenti za rashladnu opremu Carel predstavila rješenja rashladnih sustava za komercijalno i industrijsko hlađenje koji su u potpunosti u skladu s F-Gas regulativom.

Vijest o navedenoj radionici prenjeli su poznati svjestki portali koji prate tržište rashladne opreme

Radi se o rashladnim jedinicama s ugrađenom najnovijom inverterskom Toshiba tehnologijom Carel komponentama, koje su sukladne sa svim nadolazećim propisima F-Gas regulative. Omogućuju optimalan rad i prosječne uštede u energiji na godišnjoj razini do 25% u usporedbi s do sada korištenim rashladnim sustavima. MB Frigo Grupa već je započela serijsku proizvodnju CO2 rashladnih jedinica koje pokrivaju pozitivne temperaturne režime, a jedinice za negativne temperaturne režime su u završnoj fazi razvoja i nakon ispitivanja trebale bi postati standardni proizvod do kraja godine.

MBFG_CO2

Create cinematic presentations, share them with a link, and collaborate with others in real time.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree