Toshiba

Toshiba

U rujnu ove godine MB Frigo Grupa ugostila je partnere iz Toshiba Carrier kompanije s kojima surađuje već više od 20 godina.

Partneri iz Toshibe predstavili su poboljšane i unaprijeđene modele klima uređaje kao što su Mirai (E1) i Suzumi (s novom radnom tvari – R32). Već godinama unaprjeđuju modele klima uređaja iz kućne i komercijalne serije kako bi korisnicima ponudili samo najbolja rješenja.

Pogodnosti Toshiba klima uređaja:

  • Dugi vijek trajanja – tvrtka TOSHIBA koristi samo najnaprednije tehnologije, koje se kontinuirano usavršavaju, kako bi vam uštedjela novac i unaprijedila dugi vijek trajanja.
  • Fleksibilnost – vanjske jedinice koje štede mjesto, velik izbor unutarnjih jedinica i prilagodljive mogućnosti montaže osiguravaju najveću moguću fleksibilnost postrojenja.
  • Energetska učinkovitostsvi modeli imaju najveću vrijednost učinkovitosti. U slučaju VRF-a doseže se ESEER (Europski sezonski omjer energetske učinkovitosti) do 10,99.
  • Neprekinuti rad 24 sata dnevno – business jedinice tvrtke TOSHIBA prikladne su za neprekidni rad u prostorijama s osjetljivom tehnikom i one osiguravaju konstantnu temperaturu prostorije.
  • Pouzdanost – TOSHIBA predstavlja najvišu kvalitetu i rad bez poteškoća. Čak i da dođe do malo vjerojatnog kvara kompresora, postoji mogućnost funkcioniranja s pričuvnom jedinicom.
  • Širok opseg djelovanja – inovativna tehnologija omogućava raspone primjene pri vanjskim temperaturama između –25 i +46 °C. Tako da jedno postrojenje može pokrivati i ukupne potrebe za toplinom.

MB Frigo Grupa je jedan od vodećih distributera za Toshiba klimatizacijske sustave na području Adria regije. Za više informacija kontaktirajte odjel Izvođenje projekata klimatizacije ili odjel Distribucije i trgovine.

 

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree