SkyStar Jumbo kazeta

SkyStar Jumbo kazeta

Sabiana predstavlja novi proizvod SkyStar Jumbo kazetu – inovativno rješenje na tržištu koje je posebno namijenjeno za velike i otvorene prostore različitih namjena.

SkyStar Jumbo kazeta izuzetan je spoj dizajna, funkcionalnosti i vrhunskih performansi te će se u potpunosti prilagoditi prostoru i korisnicima.

Specifične dimenzije rastera 869×869 mm i učinak hlađenja od 15 kW omogućuju fleksibilnost kod projektiranja velikih prostora s visinom ugradnje do čak 4,5 m.

SkyStar Jumbo kazeta opremljena je inverterskim pogonom ventilatora (ECM tehnologija) koji omogućuje rad s visokom iskoristivosti te pri nižim brzinama postiže se ušteda u potrošnji električne energije za više od 75% u odnosu na klasičan pogon.

Za dokumentaciju, DWG nacrte, tehničku podršku i za ostale informacija kontaktirajte nas:
T: 00385(0) 1 66 51 541
ing-klimatizacija@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree