arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Revolucionarni ETS Colibri ventili

Revolucionarni električni ekspanzijski ventil ETS Colibri® dizajniran je da vam pruži maksimalnu fleksibilnost i pouzdanost u vašim sustavima hlađenja.

Njegov jedinstveni kompaktni dizajn i brzo vrijeme reakcije čine ga idealnim izborom za sljedeću generaciju rashladne opreme. Industrija hlađenja ide naprijed.

Kako se tehnologija nastavlja razvijati i uvode se novi propisi (kao što su F-Gas i SNAP), potrebna su inovativna rješenja kako bi stručnjaci za hlađenje i klimatizaciju mogli držati korak.

Stariji, mehanički ekspanzijski ventili ne mogu pružiti razinu preciznosti koja je potrebna da bi se zadovoljili današnji zahtjevi za hlađenjem, što rezultira izgubljenom energijom, slabim izlazom sustava i višim operativnim troškovima.

Danfoss ETS Colibri® električni ekspanzijski ventil idealno je rješenje za korištenje u sadašnjoj i sljedećoj generaciji klima uređaja, toplinskih pumpi i rashladnih sustava.

Kao bitan dio elektronički kontroliranog rashladnog sustava (koji uključuje kompresor s promjenjivom brzinom, elektroničke kontrole i senzore tlaka i temperature), ETS Colibri® ventil može odmah reagirati na promjenjive uvjete. Zatvara se za manje od 3,75 sekundi, pomažući stvoriti stabilno i pouzdano rashladno okruženje, povećati učinkovitost i uštedjeti na troškovima energije.

Danfoss ETS Colibri® električni ekspanzijski ventil također ima jedinstveni dizajn koji donosi niz vrijednih prednosti:

  • Kompaktan dizajn: Lako se uklapa u svaki sustav
  • Lagano tijelo: Nije potrebna dodatna potpora da bi se izbjegle pukotine u cijevima uzrokovane vibracijama
  • In-line dizajn: Fleksibilnost ventila omogućava ugradnju u gotovo svim smjerovima
  • Hermetički: Beskompromisna čvrstoća unutarnjih komponenti i manje potencijalnih mjesta propuštanja sustava rezultiraju smanjenjem gubitka radne tvari i manjim brojem izlazaka na servis

Jeste li spremni unijeti svoj sustav hlađenja u budućnost? Započnite sada s električnim ekspanzijskim ventilom ETS Colibri®ETS Colibri