Projekti

Tim MB Frigo Grupe ima preko 35 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji. Svakodnevni izazovi i specijalni zahtjevi kupaca potaknuli su MBFG tim na nadogradnju znanja i stjecanje vještina pomoću kojih su se specijalizirali za cjelokupno područje klimatizacije i hlađenja. Primjeri odrađenih projekata pokazatelji su visokog standarda znanja, stručnosti i vještina MBFG tima te na koji način pristupaju svakom kupcu.

Odrađeni projekti sa proizvođačem

MB Frigo CO2 rashladne jedinice u Austriji

Složeni projekti mogu biti jednostavni uz naše specijaliste za rashladnu opremu. Ovlašteni partner SLIVAR FRIGO TEHNIKA d.o.o. uz MB Frigo podršku odradio je prodaju i postavljanje CO2 rashladnih jedinica za firmu koja se bavi proizvodnjom, punjenjem i pakiranjem voćnih sokova u Austriji. CO2 rashladne jedinice rashlađivat će skladišni prostor od 700 m3.

Više

Projekt luka Brižine – centralni rashladni sustav CO2

Projekt u izgradnji - ribarska luka Brižine među prvima je na hrvatskom tržištu prihvatila korištenje centralnih rashladnih uređaja na prirodnu radnu tvar CO2.

Više

MB Frigo u Norveškoj

Norveška firma za skladištenje voća i povrća odabrala je CO2 rashladni sustav koji je osmišljen i proizveden od strane MB Frigo Grupe – hrvatskih specijalista za rashladnu opremu.

Više

Prerada ribe (CO2)

Prve prodane MB Frigo CO2 rashladne jedinice već su u pogodnu. Među prvim kupcima je hrvatska tvrtka koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom svježe i smrznute ribe. Radi se o uspješnoj i modernoj tvrtki koja je uvela niz novosti u opskrbu ugostiteljskih objekata ribom.

Više
MBFG Speceraj

Špeceraj – prvi zero waste dućan

Ideja koja stoji iza Špeceraja jest ta da se ništa ne baca. Proizvodi se uglavnom prodaju u rinfuzi, odnosno bez ambalaže, a kupci su pozvani da čak i sami donesu svoje posude u koje mogu staviti proizvode.

Više

Knežev Dvor u Dubrovniku

U Dubrovniku, u Kneževu dvoru, moderniziran je tridesetak godina star sustav grijanja i hlađenja koji koristi morsku vodu. Sustavom je obuhvaćena i Gradska uprava, Kazalište Marina Držića te Kino Sloboda.

Više

Pogon za proizvodnju šumskih sadnica

Sredinom godine otvoren je najsuvremeniji proizvodni pogon za sjetvu sjemena i proizvodnju šumskih sadnica Hrvatskih šuma. Pogon, odnosno rasadnik nalazi se u Drnju, a  u njemu se proizvode sadnice proizvedene iz šumskog sjemena autohtonih sastojina.

Više

Rashladna komora za skladištenje borovnica

Borovnice sadrže raznolik spektar hranjivih tvari, a najbogatije su manganom, vitaminima C i K te dijetalnim vlaknima. Bogate su i kalijem, kalcijem i fosforom, a još se više ističu sadržajem fitonutrijenata. Borovnice posjeduju značajne količine pektina, koji snižava kolesterol, i antocijana - jednog od najjačih antioksidanata. 

Više

PHOENIX Farmacija – rashladne komore

Phoenix Farmacija u vlasništvu je njemačke Phoenix Grupe, jedne od vodećih europskih veledrogerija. Phoenix grupa nastala je spajanjem pet regionalnih farmaceutskih veleprodajnih tvrtki u Njemačkoj 1994. U financijskoj godini 2017./2018. njemački div je imao prihod od 31,5 milijardi eura.

Više

Najveći automat klub

Novi luksuzni automat klub RebuyStars s barom površine 2.000 m2 otvoren je u trgovačkom centru Lumini u Varaždinu za sve ljubitelje zabave i opuštanja uz igru na automatima.

Više
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree