REFCO alat za montažu klima uređaja

REFCO alat za montažu klima uređaja

REFCO alat vrhunske švicarske kvalitete za klimatizaciju i hlađenje,  zadovoljit će potrebe svakog servisera, kako za potrebe malih tako i velikih sistema. MB Frigo Grupa generalni je zastupnik za REFCO u Adria regiji te uz široki asortiman proizvoda nudi i cjelokupnu podršku.

Refco alat asortiman:
  • vakuum pumpa
  • digitalni manometar
  • rezač cijevi
  • digitalna vaga
  • detektor plina
  • alat za pertlanje
  • pumpa za odvod kondenzata
  • ventili
  • vijci

Osnovna prednost tvrtke REFCO je što prihvaća ideje krajnjih korisnika koji sigurno na najbolji mogući način mogu procijeniti vrijednost proizvoda u upotrebi. Osluškujući korisnike tijekom godina širio se asortiman robe pa na taj način i broj zadovoljnih korisnika koji su prepoznali REFCO kvalitetu.

Bilo da se radi o crijevima, razdjelnicima, mjeračima, vakuum pumpama, povratnim stanicama ili raznim alatima za ugradnju i održavanje rashladnog kruga – profesionalni inženjer za hlađenje u Refco asortimanu će pronaći sve potrebne kvalitetne alate. Refco kondenzatne pumpe i detektori curenja nude fleksibilna rješenja za svaki zahtjev. Široka paleta dodatne opreme i rezervnih dijelova čini Refco pouzdanim partnerom za tehnologiju hlađenja i klimatizacije.

REFCO komponente i alati za klimatizacijsku i rashladnu tehnologiju karakteriziraju kompaktan, inovativan dizajn, nenadmašne performanse, dokazana švicarska kvaliteta i točnost, visoka pouzdanost, dugi vijek trajanja kao i brza montaža i jednostavan rad. REFCO-ov asortiman proizvoda usklađen je s europskim i američkim direktivama i certificiran je: ISO 14001 za sustav upravljanja okolišem, ISO 9001 za upravljanje kvalitetom.

 

AKCIJA REFCO ALATA 16.11.-15.12.2021.

Za više informacija kontaktirajte našeg prodajnog referenta:

MB Frigo Grupa d.o.o.

T.: 091/66 60 010
M: mbfrigo@mbfrigo.hr

Pošaljite upit:

Upit za Refco alat

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree