arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Rashladni sustav za preradu ribe

Tvrtka AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučitelj opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe tvrtke Centaurus iz Splita gdje je u suradnji s MB Frigo Grupom izvela tehničko rješenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji.

ArctiCO2 rashladne jedinice predstavljaju idealno rješenje za hlađenje u komercijalnim i industrijskim primjenama s prirodnom radnom tvari CO2.

ArctiCO2 rashladne jedinice predstavljaju idealno rješenje za hlađenje u komercijalnim i industrijskim primjenama s prirodnom radnom tvari CO2.

Tvrtka AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučitelj opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe tvrtke Centaurus iz Splita gdje je u suradnji s MB Frigo Grupom izvela tehničko rješenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji. Proizvodni pogoni i skladišne rashladne komore hlađeni su s više ArctiCO2 rashladnih jedinica s CO2.Riječ je o tvrtki koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom svježe i smrznute ribe,ujedno i uspješnoj i modernoj tvrtki koja je uvela niz novosti u opskrbu ugostiteljskih objekata ribom.

Radi se o rashladnim jedinicama s ugrađenom najnovijom inverterskom Toshiba tehnologijom Carel komponentama, koje su sukladne sa svim nadolazećim propisima F-Gas regulative. Omogućuju optimalan rad i prosječne uštede u energiji na godišnjoj razini do 25% u usporedbi s do sada korištenim rashladnim sustavima. MB Frigo Grupa već je započela serijsku proizvodnju CO2 rashladnih jedinica koje pokrivaju pozitivne temperaturne režime, a jedinice za negativne temperaturne režime su u završnoj fazi razvoja i nakon ispitivanja trebale bi postati standardni proizvod do kraja godine.

Tehnički detalji

  • Rashladna Oprema: ArctiCO2 rashladne jedinice
  • Primjena: Rashladna oprema za industrijsku primjenu
  • Kapacitet: prema potrebama projekta
  • Investitor:  Centaurus
  • Lokacija: Split, Hrvatska
  • Datum instalacije: 2/2020