Radimo iz svojih domova

Radimo iz svojih domova

Ovim putem želimo vas obavijestiti o poslovanju MB Frigo Grupe za vrijeme panedmije COVID-19. Navedena situacija od nas je tražila brzu prilagodbu poslovanja kako bi i dalje vama bili na usluzi te osigurali potrebnu robu u ovom i nadolazećem periodu.

Sve naše djelatnosti su i dalje operativne u skladu sa smjernicama Stožera civilne zaštite i Vlade RH. Naš tim je u punom pogonu s organiziranim radom od kuće te su sve operacije počevši od konzultacija, zaprimanja narudžbi te isporuke i dalje u potpunosti funkcionalne.

  • Veleprodajni kupci narudžbe dogovaraju s prodajnim referentima. Više informacija možete dobiti putem maila info@mbfrigo.hr
  • Preuzimanje robe u PC Zagreb omogućeno je od ponedjeljka do petka (8 – 16) uz prethodni dogovor s prodajnim referentom (trgovina-zg@mbfrigo.hr).
  • Preuzimanje robe u ostalim MBFG prodajnim centrima treba dogovoriti s prodajnim referentima.
  • Za hitne intervencije servisa kontaktirajte nas putem maila servis@mbfrigo.hr.

Prodaja klima uređaja putem web shopa
Za daljnju prodaju klima uređaja preporučujemo korištenje web shopa www.trebamklimu.hr. Na navedenom web shopu nalaze se sve potrebne informacije i video materijali. Ako trebate pristupne podatke ili više informacija o korištenju web shopa možete nas kontaktirati putem maila info@trebamklimu.hrKlima uređaji prodani putem web shopa mogu se preuzeti svaki utorak ili petak (od 8 do 12 h) na lokacijama prodajnih centara MB Frigo Grupe.

Apeliramo na partnere, suradnike i kupce da se pridržavaju navedenih preporuka kako bi svi zajedno doprinijeli suzbijanju širenja koronavirusa i da se što prije vratimo našoj svakodnevnici.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree