Rashladna komora za skladištenje borovnica

Rashladna komora za skladištenje borovnica

Borovnice sadrže raznolik spektar hranjivih tvari, a najbogatije su manganom, vitaminima C i K te dijetalnim vlaknima. Bogate su i kalijem, kalcijem i fosforom, a još se više ističu sadržajem fitonutrijenata. Borovnice posjeduju značajne količine pektina, koji snižava kolesterol, i antocijana – jednog od najjačih antioksidanata. 

Kako bi borovnice ostale sveže i sačuvale kvalitetu skladište se u rashladnoj komori s kontroliranim uvjetima. Uz temperaturu kontrolira se i vlaga kako bi kvaliteta proizvoda bila vrhunska.

Inženjerski tim MB Frigo Grupe osmislio je i izradio rashladnu komoru i sustava hlađenja za skladištenje borovnica za poznatog uzgajivač borovnica iz Ivanić Grada – Agrovita d.o.o.

Za hlađenje se upotrebljavaju MB Frigo rashladne komore i kondenzacijske jedinice, a za ovlaživanje Carel HumiDisk ovlaživači zraka.

Inženjering hlađenje

Projektiranje i inženjering

T: +385 (0) 1 56 30 672
F: +385 (0) 1 66 08 005
ing-hladenje@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree