Mobilna rashladna komora

Mobilna rashladna komora

U međunarodnim vodama sjevernog Jadrana, nalazi se offshore platforma “Ivana A” namijenjena eksploataciji prirodnog plina i platforma “Ivana K” s smještajnim kapacitetima za stalnu posadu platforme.  Za potrebe posade, platforma se opskrbljuje svježim namirnicama, od voća do smrznutog mesa,  koje se prevozi u rashlađenim kontejnerima. Većina tih namirnica treba skladištenje i stalni nadzor – vlažnosti, temperature i drugih uvjeta.

Rashladna oprema: Mobilna rashladna komora unutar brodskog kontejnera

Primjena: transport hrane s kopna na plinsku platformu

Kapacitet: 10 m3 (plusno područje) i zamrzivač kapaciteta 1500 l (od 0 ° do -20 °) 

Industrija: Prehrambena industrija /

Investitor: Turist hotel

Lokacija: Pula

MB Frigo projekt Mobilni plug – in rashladni kontejner  osigurava kontroliranu temperaturu tijekom cijelog transporta namirnica i skladištenje hrane na duži vremenski rok za potrebe posade platforme. Rashladna komora ima skriveni rashladni sustav (vlastitu strojarnicu u kojoj se nalazi rashladni uređaj)  implementiran unutar kontejnera (nema vanjskih izbočina koje bi smetale prilikom transporta). Prednost ovakve komore je uključenje u struju u svakom trenutku: kod opremanja kontejnera s namirnicama, transporta i na konačnoj lokaciji.

Inženjering hlađenje

Projektiranje i inženjering

T: +385 (0) 1 56 30 672
F: +385 (0) 1 66 08 005
ing-hladenje@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree