Mobilna rashladna komora

Mobilna rashladna komora

U međunarodnim vodama sjevernog Jadrana, nalazi se offshore platforma “Ivana A” namijenjena eksploataciji prirodnog plina i platforma “Ivana K” s smještajnim kapacitetima za stalnu posadu platforme. Za potrebe posade, platforma se opskrbljuje svježim namirnicama, od voća do smrznutog mesa,  koje se prevozi u rashlađenim kontejnerima. Većina tih namirnica treba skladištenje i stalni nadzor – vlažnosti, temperature i drugih uvjeta.

Rashladna oprema: Mobilna rashladna komora unutar brodskog kontejnera

Primena: transport hrane sa kopna na gasnu platformu

Kapacitet: 10 m3 (plusno područje) i zamrzivač kapaciteta 1500 l (od 0 ° do -20 °) 

Industrija: Prehrambena industrija /

Investitor: Turist hotel

Lokacija: Pula

MB Frigo projekt Mobilni plug – in rashladni kontejner  osigurava kontroliranu temperaturu tijekom cijelog transporta namirnica i skladištenje hrane na duži vremenski rok za potrebe posade platforme. Rashladna komora ima skriveni rashladni sustav (vlastitu strojarnicu u kojoj se nalazi rashladni uređaj)  implementiran unutar kontejnera (nema vanjskih izbočina koje bi smetale prilikom transporta). Prednost ovakve komore je uključenje u struju u svakom trenutku: opremanja s hranom, transporta i na konačnoj lokaciji.

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree