Mobilna rashladna komora

Mobilna rashladna komora

U međunarodnim vodama severnog Jadrana, nalazi se offshore platforma “Ivana A” namenjena eksploataciji prirodnog gasa i platforma “Ivana K” sa smeštajnim kapacitetima za stalnu posadu platforme. Za potrebe posade, platforma se snabdeva svežim namirnicama, od voća do smrznutog mesa,  koje se prevoze u rashlađenim kontejnerima. Većina tih namirnica treba skladištenje i stalni nadzor – vlažnosti, temperature i druge  uslove.

Rashladna oprema: Mobilna rashladna komora unutar brodskog kontejnera

Primena: transport hrane sa kopna na gasnu platformu

Kapacitet: 10 m3 (plusno područje) i zamrzivač kapaciteta 1500 l (od 0 ° do -20 °) 

Industrija: Prehrambena industrija /

Investitor: Turist hotel

Lokacija: Pula

MB Frigo projekat Mobilni plug – in rashladni kontejner  osigurava kontroliranu temperaturu tokom celog transporta namirnica i skladištenje hrane na duži vremenski rok za potrebe posade platforme. Rashladna komora ima skriveni rashladni sistem (sopstvenu mašinsku salu  u kojoj se nalazi rashladni uređaj)  implementiran unutar kontejnera (nema spoljašnjih  izbočina koje bi smetale prilikom transporta). Prednost ovakve komore je uključenje u struju u svakom trenutku: opremanja sa hranom, transporta i na konačnoj lokaciji.

Beograd

T: +381 (0) 11 3774 962
F:  +381 (0) 11 3774 958
info@mbfrigo.rs

Miroslava Antića 26
11283 Beograd
Srbija

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree