Najveći automat klub

Najveći automat klub

Novi luksuzni automat klub RebuyStars s barom površine 2.000 m2 otvoren je u trgovačkom centru Lumini u Varaždinu za sve ljubitelje zabave i opuštanja uz igru na automatima.

Posebnost automat klubu daje raskošni cabaret s čije bine će zvijezde hrvatske glazbene estrade nastupima uživo uveseljavati publiku gladnu dobre glazbe. Uz glazbene poslalstice bit će tu i nastupa stand-up komičara zaduženih za „relaksaciju“ raspoloženja posjetitelja dok uživaju s društvom u udobnim separeima.

Da igrači ostanu “hladne glave” pazi najnoviji klimatizacijski MRV sustav Haier visoke učinkovitosti koji ljeti hladi a zimi grije goste na “pravu temperaturu”.

Haier je nedavno lansirao MRV sustav pete generacije koji prvi na svijetu nudi bežičnu tehnologiju komunikacije vanjske s unutarnjim jedinicama.

Za one koji za potpuni užitak moraju osjetiti dim cigarete, na raspolaganju je odvojeni prostor veličine 500 m2 opremljen najmodernijim aparatima i najudobnijim sjedalicama. Za kvalitetnu ventilaciju prostora zadužen je najmoderniji ventilacijski sustav proizvođača Clivet – zadnji je krik tehnologije koji osigurava potpunu izmjenu zraka u prostoru.

Plug&play potpuno samostalni ventilacijski uređaj Clivet Zephir osigurava izmjenu zraka bez miješanja svježeg s otpadnim zrakom.

Uređaj ima već ugrađenu dizalicu topline koja zimi ugrije, a ljeti ohladi zrak na željenu temperaturu pa nema potrebe za dodatnim vanjskim jedinicama za hlađenje na krovu kao ni dovođenjem tople vode za dogrijavanje.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji HGR, uređaj u ljetnim danima uz hlađenje odvlaži i osuši zrak koji ubacuje u prostor čime poveća osjećaj ugode u prostoru uklanjajući ljetnu sparinu.

Poznat vam je u ljetnim mjesecima osjećaj pothlađene temperature u klimatiziranom prostoru, u kojem je istovremeno prehladno pa dok vas steže grlo, koža na tijelu “ne diše” jer se znoj na koži teško suši zbog visoke vlažnosti zraka. S Clivet tehnologijom sada je boravak u klimatiziranom prostoru ispunjenom čistim zrakom pravi užitak.

Za više informacija o projektu kontaktirajte:

Inženjering klimatizacija

Prodaja i projekti

T: +385 (0) 91 66 08 005
ing-klimatiacija@mbfrigo.hr