CineStar – najbolji kinoprikazivač u Europi

CineStar – najbolji kinoprikazivač u Europi

Međunarodna kinematografska udruga (UNIC) proglasila je CineStar Cinemas najboljim kino prikazivačem u Europi u 2019. godini, a nagradu će dodijeliti gospodinu Hrvoju Krstuloviću suosnivaču i članu uprave Blitz- CineStara na kongresu CineEurope u Barceloni ove godine u lipnju.

Blitz- CineStar je već na samom početku prije petnaest godina pokazao da ozbiljno misli gradnjom svog prvog mulltipleksa CineStara Zagreb, sa 13 dvorana i 2.940 sjedala koji je i dan danas najveći multipleks u regiji, a koji je po otvorenju Film Journal International uvrstio u „15 veličanstvenih“ na 15. Cinema Expo. Dalje širenjem kinoprikazivačkog lanca u zemlji i regiji, stalnim unaprijeđenjem svojih usluga i tehnologija, Blitz-CineStar postaje jedan od nejprepoznatljivijih brendova te dobitnik 7 Superbrands nagrada, uključujući i Superbrands Exclusive, zatim Best Buy Awards, te Best Buy Award Millennials 2018. Prošle godine na proslavu petnaest godina kompanije, stiže i prestižna nagrada za Najbolje novoizgrađeno kino u Europi (ICTA 2018.) koju je osvojilo njihovo   najveće dalmatinsko kino, CineStar 4DX Mall of Split.

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u Hrvatskoj i regiji, broji 23 multipleksa (uključujući nadolazeći u Beogradu), sa 145 digitalne dvorane i preko 23.000 sjedala, što – zajedno s gotovo 5 milijuna prodanih ulaznica godišnje – čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji

Inženjerski tim MB Frigo Grupe već godinama prati razvoj najpoznatijeg BLITZ-CINESTAR multipeksa s rješenjima za klimatizaciju i ventilaciju. Odabrani su sustavi klimatizacije od proizvođača Haier, a ventilacijski sustav je odabran proizvođač Clivet.

Dijelovi gore navedenog teksta preuzeti su s portala Slobodna Dalmacija – https://www.slobodnadalmacija.hr/stil/promo/clanak/id/597992/emcinestarem-proglasen-najboljim-kinoprikazivacem-u-europi
Za više informacija o projektu kontaktirajte:

Inženjering klimatizacija

Prodaja i projekti

T: +385 (0) 91 66 08 005
ing-klimatiacija@mbfrigo.hr