Rashladne komore MB Frigo

Rashladne komore MB Frigo najbolja su opcija za rashlad i skladištenje svih prehrambenih i ne prehrambenih proizvoda koji zahtijevaju kontroliranu temperaturu.

MB Frigo Grupa proizvodi i ugrađuje energetski efikasne rashladne komore svih veličina i namjena koje se u potpunosti mogu prilagoditi zahtjevima korisnika. Pogodne su za pozitivna i negativna temperaturna područja rada. Modularnost konstrukcije omogućava smještaj rashladne komore u svaki prostor.

Rashladne komore MB Frigo na bravice – očuvanje svježine hrane i ušteda energije

Zbog jedinstvenog spoja panela bravicama dobiva se kompaktna rashladna komora koja omogućuje maksimalnu toplinsku izolaciju. Upotrijebljeni materijali sukladni su najvišim EU standardima po pitanju koeficijenata prolaza topline što osigurava efikasno održavanje temperature uz minimalnu potrošnju energije.

Debljine panela kreću se od 80 mm, 100 mm, 120 mm ili 150 mm za područje pozitivne i / ili negativne temperature. Izolacijski paneli izrađeni su od pocinčanog čeličnog lima DX51D-Z275, obojanog u bijelu boju RAL 9010 ili od nehrđajućeg čelika kvalitete AISI 304, završne obrade Scotch Brite. Standardna debljina čelika je 0,5 mm ili 0,6 mm. Paneli su ispunjeni poliuretanskom pjenom, gustoće 40-42 kg/m³.

Spojevi između panela su izvedeni kao utor-pero i međusobno pričvršćeni bravicama što osigurava kvalitetan spoj i izvrsnu izolaciju duž cijelog panela. Ako se radi o komori  bez podnog izolacijskog, spoj zidnog panela s podom izvodi se pomoću PVC ili limenih „U“ profila.

Primjena rashladne komore MB Frigo:
  • trgovine
  • restorani
  • hoteli
  • mesnice i prerada mesa
  • pekarama i slastičarnicama
  • logističkim centrima
  • skladištenje voća i povrća
  • i sličnim objektima koji imaju potrebe za komercijalno hlađenje

Za više informacija kontaktirajte nas ili pošaljite upit.
T.:+385 (0) 1 20 16 807
M.: hladenje@mbfrigo.hr 

Pošaljite nam upit:

Ovdje preuzmite katalog za MBF rashladne komore – MBF rashladne komore na bravice.

Rashladna komora za skladištenje borovnica

Borovnice sadrže raznolik spektar hranjivih tvari, a najbogatije su manganom, vitaminima C i K te dijetalnim vlaknima. Bogate su i kalijem, kalcijem i fosforom, a još se više ističu sadržajem fitonutrijenata. Borovnice posjeduju značajne količine pektina, koji snižava kolesterol, i antocijana - jednog od najjačih antioksidanata. 

Više

PHOENIX Farmacija – rashladne komore

Phoenix Farmacija u vlasništvu je njemačke Phoenix Grupe, jedne od vodećih europskih veledrogerija. Phoenix grupa nastala je spajanjem pet regionalnih farmaceutskih veleprodajnih tvrtki u Njemačkoj 1994. U financijskoj godini 2017./2018. njemački div je imao prihod od 31,5 milijardi eura.

Više

Pogon za proizvodnju šumskih sadnica

Sredinom godine otvoren je najsuvremeniji proizvodni pogon za sjetvu sjemena i proizvodnju šumskih sadnica Hrvatskih šuma. Pogon, odnosno rasadnik nalazi se u Drnju, a  u njemu se proizvode sadnice proizvedene iz šumskog sjemena autohtonih sastojina.

Više
MBFG Speceraj

Špeceraj – prvi zero waste dućan

Ideja koja stoji iza Špeceraja jest ta da se ništa ne baca. Proizvodi se uglavnom prodaju u rinfuzi, odnosno bez ambalaže, a kupci su pozvani da čak i sami donesu svoje posude u koje mogu staviti proizvode.

Više

Prerada ribe (CO2)

Tvrtka AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučitelj opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe tvrtke Centaurus iz Splita gdje je u suradnji s MB FRIGO Grupom izvela tehničko rješenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji. Proizvodni pogoni i skladišne rashladne komore hlađeni su s više MB Frigo rashladnih jedinica s CO2.Riječ je o tvrtki koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom svježe i smrznute ribe,ujedno i uspješnoj i modernoj tvrtki koja je uvela niz novosti u opskrbu ugostiteljskih objekata ribom.

Više

MB Frigo rashladne vitrine (HRV)

MB Frigo Grupa u suradnji sa sestrinskom firmom MB Frigo proizvodi rashladne vitrine po mjeri, prilagođene zahtjevima kupaca, odabir više vrsta zakrivljenoga stakla, ravnog stakla ili otvorene vitrine bez stakala.

Više

MB FRIGO MULTIKOMPRESORSKA JEDINICA U PAN PEKU

Multikompresorska jedinica s 4 vijčana poluhermetička kompresora u ECO režimu rada. Potpuna prilagodba korisniku i njegovim potrebama.

Više
Za više infomacija kontaktirajte

Inženjering hlađenje

Projektiranje i inženjering

T: +385 (0) 1 56 30 672
F: +385 (0) 1 66 08 005
ing-hladenje@mbfrigo.hr