Rashladna jedinica ArctiCo2

MB Frigo komercijalne rashladne jedinice s CO2 radnom tvari predstavljaju potpuno prirodni rashladni sustav. Idealne su za hlađenje rashladnih komora u restoranima, hotelima, mesnicama, pekarama, u logističkim centrima i sličnim objektima koji imaju potrebe za komercijalno hlađenje.

Radi se o rashladnim jedinicama s ugrađenom najnovijom inverterskom Toshiba tehnologijom Carel komponentama, koje su sukladne sa svim nadolazećim propisima F-Gas regulative. Omogućuju optimalan rad i prosječne uštede u energiji na godišnjoj razini do 25% u usporedbi s do sada korištenim rashladnim sustavima.

CO2 pogodna je zamjena dosadašnjim radnim tvarima zbog svojih karakteristika kao što su ODP = 0 i GWP = 1. Dodatna prednost ugljičnog dioksida je i njegova niska cijena i laka dobavljivost, što ga čini idealnom zamjenom za dosadašnje HFC radne tvari.

CO2 rashladne jedinice konstruirane su za rad u toplim klimatskim uvjetima gdje temperatura zraka može doseći čak i +46 °C. Radno područje isparavanja kreće se u širokom rasponu od -15 °C do +5 °C. Posebno konstruiran, zrakom hlađen hladnjak plina zakrivljene izvedbe, opremljen je EC ventilatorima kontinuirane regulacije koji omogućuju održavanje tlaka u uskom području kao i gotovo nečujan rad. Zahvaljujući upravo toj zakrivljenoj izvedbi hladnjaka plina, jedinicu karakterizira kompaktan dizajn malih dimenzija sa malom tlocrtnom površinom.

Preuzmite katalog – Rashladna jedinica ArctiCo2

 

Prerada ribe (CO2)

Prve prodane MB Frigo CO2 rashladne jedinice već su u pogodnu. Među prvim kupcima je hrvatska tvrtka koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom svježe i smrznute ribe. Radi se o uspješnoj i modernoj tvrtki koja je uvela niz novosti u opskrbu ugostiteljskih objekata ribom.

Više

Inženjering hlađenje

Projektiranje i inženjering

T: +385 (0) 1 56 30 672
F: +385 (0) 1 66 08 005
ing-hladenje@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree