Servisna okretna vrata

Servisna okretna vrata su Izvrstan odabir za sve uredske prostore izrađene od poliuretanskih panela gdje se želi ostvariti toplinska i akustična izolacija. Izvrstan odabir za sve uredske prostore izrađene od poliuretanskih panela gdje se želi ostvariti toplinska i akustična izolacija.

Vratno krilo debljine 40mm proizvedeno je od pocinčanog čeličnog lima tipa DX51D – Z275, obojenog u bijelu boju prema RAL 9010 ili inox lima kvalitete AISI 304 završne obrade Scotch Brite ili AISI 316 završne obrade Scotch Brite ili kružno brušen. Standardne debljine čeličnog lima su 0,5mm. Vratno krilo po opsegu je ojačano aluminijskim profilom s brtvenom gumom izrađenom od EPDM-a postojanog pri temperaturama od -30 oC do +70 oC.

Vratno krilo izrađeno je s prekidom termičkog mosta i trakastim brtvama od EPDM-a.

Dovratnik je izrađen od inox lima (AISI 304 kvalitete) i to kao trodjelni što omogućuje jednostavnu manipulaciju, transport i montažu.

Fleksibilnost proizvodnog procesa omogućava proizvodnju nestandardnih dimenzija vrata.

Opcije:

• inspekcijski prozor
• vratno krilo od inox lima (AISI 304 kvalitete), Scotch Brite površinske obrade
• ugradnja u panele debljine 60-200 mm

Standardne dimenzije: 900 x 1900 mm, 1100 x 2200 mm

Podne forme dovratnika: osnovni model, namijenjen za direktno polaganje na gotov pod.

Za više infomacija kontaktirajte

Inženjering hlađenje

Projektiranje i inženjering

T: +385 (0) 1 56 30 672
F: +385 (0) 1 66 08 005
ing-hladenje@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree