Hladionička okretna vrata

Hladionička okretna vrata ugrađuju se u izolacijske panele svih debljina ili na zid. Namjenjena su za temperaturno područje rada od -40 oC do +70 oC.

Vratno krilo debljine 60mm za pozitivno i 100mm za negativno temperaturno područje rada proizvedeno je od pocinčanog čeličnog lima tipa DX51D – Z275, plastificiranog u bijelu boju RAL 9010 ili inox lima kvalitete AISI 304 završne obrade Scotch Brite ili AISI 316 završne obrade Scotch Brite ili kružno brušen. Standardne debljine čeličnog lima su 0,5mm i inox lima 0,6mm. Vratna krila ispunjena su poliuretanskom pjenom gustoće 40 – 42 kg/m3. Vrata za negativno temperaturno područje rada opremljena su grijačem integriranim u brtvenu gumu.

Dovratnik je proizveden od višekomornog PVC profila izuzetne čvrstoće i izolacijskih svojstava sa svim integriranim elementima za šarnire te vijcima za podešavanje visine dovratnika. Osnovni model dovratnika, namijenjen je za ugradnju u panel debljine 60mm za pozitivno i 100mm za negativno temperaturno područje rada, koji je moguće nadograditi PVC umetcima debljine 20 mm, 30 mm i 40 mm ili njihovim kombinacijama ovisno o debljini panela u koji se ugrađuje.

Fleksibilnost proizvodnog procesa omogućava proizvodnju nestandardnih dimenzija vrata.

Opcije:

  • dvokrilna okretna vrata
  • otvor za kolosijek
  • razne opcije pragova
  • PVC umeci
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree