Hladionička klizna vrata

Hladionička klizna vrata ugrađuju se u izolacijske panele svih debljina ili na zid. Namjenjena su za temperaturno područje rada od -40 oC do +70 oC.

Vratno krilo debljine 80mm za pozitivno i 120mm za negativno temperaturno područje rada proizvedeno je od pocinčanog čeličnog lima tipa DX51D – Z275, obojenog u bijelu boju prema RAL 9010 ili inox lima kvalitete AISI 304 završne obrade Scotch Brite ili AISI 316 završne obrade Scotch Brite ili kružno brušen. Standardne debljine čeličnog lima su 0,5 mm ili inox lima 0,6 mm. Vratna krila ispunjena su poliuretanskom pjenom gustoće 40 – 42 kg/m3. Vrata za negativno temperaturno područje rada opremljena su grijačem integriranim u brtvenu gumu.

Dovratnik je proizveden od višekomornog PVC profila izuzetne čvrstoće i izolacijskih svojstava sa svim integriranim elementima za šarnire te vijcima za podešavanje visine dovratnika. Osnovni model dovratnika, namijenjen za ugradnju u panel debljine 60mm za pozitivno i 100mm za negativno temperaturno područje rada, moguće je nadograditi PVC umecima debljine 20 mm, 30 mm i 40 mm ili njihovim kombinacijama ovisno o debljini panela u koji se ugrađuje.

Fleksibilnost proizvodnog procesa omogućava proizvodnju nestandardnih dimenzija vrata.

Opcije:

  • otvor za kolosijek
  • razne opcije pragova
  • PVC umeci
  • brava za zaključavanje
  • više vrsta poluga za otvaranje
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree