Posjet mesnoj industriji

Posjet mesnoj industriji

MB Frigo Grupa odazvala se pozivu studenata povodom projekta Terenske nastave IV. i V. godine termotehničkog usmjerenja Fakulteta strojarstva i brodogradnje te je zajedno s jednom od većih mesoprerađivačkih tvrtki u Hrvatskoj, PPK – karlovačka mesna industrija, organizirala stručan posjet.

Studenti su uz stručno vodstvo inženjera Voje Lemajića, Dejana Kolareca i Marije Joskić (MB Frigo Grupa), imali priliku razgledati više uređaja u radu. Za hlađenje za plus režime hlađenja koriste se većinom posredni jednostupanjski rashladni sustavi. Za tunele za duboko zamrzavanje i komore za skladištenje smrznute robe studenti su imali priliku razgledati suvremene kaskadne rashladne sustave CO2/R134a. Na svim rashladnim sustavima pregrijane pare radne tvari koriste za zagrijavanje tehnološke vode.

Pročitajte više o navedenom projektu – Rashladna instalacija s CO2

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree