Ponosni …

Ponosni …

Sportski tim, navijački tim, tim društva, tim jedne firme – sve je to vrlo slično. Naši Vatreni pokazali su na polufinalu kako timski duh može preokrenuti situaciju prema pozitivnom smjeru kada je bilo najgore. Timski duh je svima nama vrlo potreban jer s njim možemo osvojiti neosvojivo i daje neopisivu snagu.

Mi smo ponosni na naše Vatrene kao i na naš MBFG tim koji svake godine ostvaruje velike uspjehe uz jasnu viziju pokretača i tima djelatnika koji je dao dio sebe za tim tj. za izgradnju branda MB Frigo Grupe.

Naš moto koji nas pokreće:
Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima se gradila MB Frigo Grupa. Vizija nam je zadržati poziciju lidera na tržištu klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji te proširiti poslovanje izvan regije na temelju stručnog znanja, kvalitete i izvrsnosti. Vidimo se u budućnosti kao pokretača inovativnih procesa u području rashladne opreme kao i klimatizacije Europi.

Pokreću nas naši kupci, partneri i suradnici, koji od MB Frigo Grupe očekuju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge koja im omogućava uspješnost u njihovom području.

Pokreću nas trendovi i inovacije na svjetskom tržištu klimatizacije i hlađenja, zbog kojih se kontinuirano educiramo i usvajamo nove tehnike.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree