Ostanite doma!

Ostanite doma!

Zbog proglašenja globalne pandemije CONVID-19 donesena je odluka kojom se do daljnjeg utvrđuju posebna pravila u svakodnevnom poslovanju.

Oformili smo tim za upravljanje kriznim situacijama koji prate razvoj cjelokupne situacije te je zadužen za provođenje mjera prema preporukama dobivenih od Vlade i Stožera civilne zaštite.

Odjeli MB Frigo Grupe radit će prema pravilima Zakona o sustavu civilne zaštite (Narodne novine br. 82/15,118/18 i 31/2020, članak 22.a):

  • Prodajni centri MB Frigo Grupe su zatvoreni
  • Veleprodajni kupci narudžbe dogovaraju s prodajnim referentima. Više informacija možete dobiti putem maila info@mbfrigo.hr
  • Preuzimanje robe vršit će se svaki utorak i petak (od 8 do 12 h) uz prethodni dogovor s prodajnim referentom na lokacijama prodajnih centara:
  • Za hitne intervencije servisa kontaktirajte nas putem maila servis@mbfrigo.hr.

Prodaja klima uređaja putem web shopa
Za daljnju prodaju klima uređaja preporučujemo korištenje web shopa www.trebamklimu.hr. Na navedenom web shopu nalaze se sve potrebne informacije i video materijali. Ako trebate pristupne podatke ili više informacija o korištenju web shopa možete nas kontaktirati putem maila info@trebamklimu.hr

Klima uređaji prodani putem web shopa mogu se preuzeti svaki utorak ili petak na lokacijama prodajnih centara MB Frigo Grupe.

Apeliramo na partnere, suradnike i kupce da se pridržavaju navedenih preporuka kako bi svi zajedno doprinijeli suzbijanju širenja koronavirusa i da se što prije vratimo našoj svakodnevnici.

MB Frigo Grupa d.o.o.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree