Otvorena radna mjesta

MB Frigo grupa svakom zaposlemiku omogućuje profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te istaknuti timski rad. Svakodnevna edukacija, stručno usavršavanje i motivirajući uvjeti rada samo su od nekih prednosti rada u MB Frigo Grupi.  

SERVISER-MONTER RASHLADNE I KLIMA OPREME (m/ž)

Kontinuirano razvijamo svaki odjel unutar grupacije kako bi doprinio unaprijeđenu cjelokupnog poslovanja. U svrhu proširenja tima u odjelu Servisa tražimo nove članove za radno mjesto SERVISER (više otvorenih pozicija ), (M/Ž).

Više

PRODAJNI SAVJETNIK/ TERENSKI KOMERCIJALISTA m/ž

Mi smo specijalisti za klimatizaciju i hlađenje koji iza sebe imaju 35 godina iskustva. Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima se gradila MB Frigo Grupa.

Više

OPERATER NA CNC SAVIJAČICI LIMA (m/ž)

U svrhu daljnjeg unapređenja poslovanja želimo osnažiti naš tim u odjelu proizvodnje, s djelatnikom na radnom mjestu OPERATER NA CNC SAVIJAČICI LIMA  (m/ž)

Više

Električar u proizvodnji rashladnih uređaja (m/ž)

Kontinuirano razvijamo svaki odjel unutar grupacije kako bi doprinio unaprijeđenu cjelokupnog poslovanja. U svrhu proširenja tima u odjelu Servisa tražimo novog člana za radno mjesto Operater u servisu (m/ž)

Više
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree