Otvorena radna mjesta

MB Frigo grupa svakom zaposlemiku omogućuje profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te istaknuti timski rad. Svakodnevna edukacija, stručno usavršavanje i motivirajući uvjeti rada samo su od nekih prednosti rada u MB Frigo Grupi.  

SURADNIK/CA ZA TEHNIČKU PODRŠKU U SERVISU (m/ž)

Više

SERVISER-MONTER RASHLADNE I KLIMA OPREME (m/ž)

MB FRIGO GRUPA d.o.o. je profesionalna tvrtka za klimatizaciju i rashladnu tehniku sa 100-njak zaposlenih. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, poslovnice u Splitu, Zadru i Rijeci te tvrtke kćeri u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Više

Djelatnik u proizvodnom pogonu rashladnih komora i hladioničkih vrata (m/ž)

MB FRIGO GRUPA d.o.o. je profesionalna tvrtka za klimatizaciju i rashladnu tehniku s preko 150 zaposlenih. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, poslovnice u Splitu, Zadru i Rijeci te tvrtke kćeri u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Više

Asistent u Marketingu (M/Ž)

Mi smo specijalisti za klimatizaciju i hlađenje koji iza sebe imaju 35 godina iskustva. Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima se gradila MB Frigo Grupa.

Više
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree