REFCO – nagradni natječaj!

REFCO – nagradni natječaj!

Čestitamo sretnom dobitniku!

“Dugogodišnji sam korisnik REFCO alata, kao i kupac asortimana MB Frigo Grupe. REFCO alat koristim više od 15 godina i velika mi je želja osvojiti ovu bušilicu jer će mi pomoći pri instalaciji klima uređaja Haier i Maxon. Kvalitetne klime zaslužuju vrhunsku montažu s Refco DCD-230 REFCO dijamantnom bušilicom. I za kraj, maštam o ovoj bušilici od kada ste je predstavili u izloženom salonu, ali si je nisam mogao priuštiti.”

Alen Hržić, Rijeka

Prijavite se na nagradni natječaj i osvojite REFCO dijamantnu bušilicu!

 • kupite bilo koji artikl iz REFCO asortimana.
 • račun treba iznositi minimalno 500 kn (s uključenim PDV-om) / 60 EUR (s uključenim PDV-om)
 • prijavite svoju kupovinu u niže navedenom online formularu
 • napišite zbog čega baš vi trebate osvojiti REFCO dijamantnu bušilicu

Nagradni natječaj vrijedi od 2.7.2020. do 31.8. 2020.

REFCO BUŠILICA SET UKLJUČUJE:

 • REFCO bušilica s priključkom za vodu GARDENA
 • alat za promjenu bušilice
 • 1 bitna dijamantna jezgra, promjera 62 mm
 • napon: 230 V / 50/60 Hz
 • ulaz: 1,35 kW / 6 A
 • opseg bušenja: 2,5 –7,5 cm / 62 mm
 • debljina zida: 26 cm
 • unutrašnji navoj osovine: ½ ”
 • težina: 4 kg
 • brzina u praznom hodu 0–1100 o / min

REFCO dijamantna bušilica!

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „OSVOJITE REFCO DIJAMANTNU BUŠILICU!“

Organizator nagradnog natječaja „OSVOJITE REFCO DIJAMANTNU BUŠILICU!“ (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka MB FRigo Grupa d.o.o., Bani 81, 10010 Zagreb, Hrvatska (u nastavku: organizator).

Nagradni natječaj traje od 2.7.2020. do 9.8. 2020. u ponoć. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici tvrtke MB FRigo Grupa d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (bračni partneri odnosno obiteljski članovi koji su prema zakonu izjednačeni s bračnim partnerima, djeca, unuci, braća i sestre te roditelji zaposlenika).

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 18 sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik izričito potvrđuje da je u cijelosti obaviješten o pravilima, prihvaća ih i istovremeno se obvezuje na njihovo poštivanje.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi sudionici koji registriraju račun koji su dobili prilikom kupovine u prodajnim centrima MB Frigo Grupe (PC Zagreb, PC Rijeka, PC Zadar i PC Split). Na navedenom računu treba biti minimalno jedan artikl iz REFCO asortimana te ukupan iznos na jednom računu treba biti minimalno 500 kn (s uključenim PDV-om) / 60 EUR (s uključenim PDV-om).

Sudjelovanje

Tijek nagradnog natječaja Sudionici u nagradnom natječaju sudjeluju na: www.mbfrigo.hr  Tamo ih čeka nagradno pitanje, a u nagradnom natječaju sudjeluju tako da dovrše rečenicu: Baš ja trebam osviti REFCO dijamantnu bušilicu jer… Sudionik također mora upisati kontaktne podatke (ime, prezime, e-mail adresu, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto) do 31.7.2020. do ponoći.

Odabir pobjednika

Stručni žiri odabrat će sudionika koji je naveo najkreativniji razlog zašto baš on treba dobiti REFCO dijamantnu bušilicu. Potvrda odgovora smatra se potvrdom vjerodostojnosti podataka upisanih u obrazac i suglasnost da organizator s njima raspolaže isključivo za svrhu nagradnog natječaja na internet stranici.

Za potrebe rješavanja potencijalnih pritužbi odnosno sporova, organizator i tehnički izvođač podatke čuvaju još 18 mjeseci nakon završetka nagradnog natječaja.

Nagrada

DCD-230 REFCO dijamantna bušilica (iznos nagrade: 11.987,50 kn /  )

 Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Dobitnici (ime, prezime i mjesto) će biti objavljeni na www.mbfrigo.hr. Nagrada se preuzima u prodajnim centrima MB FRigo Grupe. Nagrada neće biti dodijeljena dobitniku u slučaju da ne prihvaća nagradu, ne posreduje sve zahtjevane podatke ili pošalje lažne podatke. Također, dobitniku neće biti dodijeljena nagrada ako krši pravila nagradnog natječaja. Nagrade nije moguće zamijeniti niti su one isplative u gotovini. Nagrade nije moguće prenijeti na treću osobu.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici nagradnog natječaja slažu se da organizator kao upravitelj baze podataka njihove osobne podatke, posredovane u okviru sudjelovanja u nagradnom natječaju, skuplja, održava i obrađuje u skladu s aktualnim propisima koji definiraju zaštitu osobnih podataka. Organizator garantira zaštitu osobnih podataka u skladu sa zakonom i Pravilima privatnosti. Organizator prikupljene podatke može upotrijebiti u svrhu obaviještavanja o nagradnom natječaju.

Promjena pravila

Organizator nagradnog natječaja, MB Frigo Grupa d.o.o. zadržava pravo da u svakom trenutku promijeni uvjete nagradnog natječaja ukoliko to zahtijevaju sadržajni, komercijalni ili tehnički razlozi. Sudionici u bilo kojem trenu od organizatora mogu zahtijevati prekid suglasnosti obrade osobnih podataka na način da pošalju mail na info@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree