MB Frigo na Grenlandu

MB Frigo na Grenlandu

Stručni tim MB Frigo Grupe još jednom je dokazao da su pravi profesionalci za rashladnu opremu. Najsjeverniji korisnik MB Frigo komore na bravice nalazi se u gradu Qaqortok na Gernladnu.

MB Frigo rashladne komore na bravice – zbog jedinstvenog spoja panela dobiva se kompaktna rashladna komora koja omogućuje maksimalnu toplinsku izolaciju. Kompaktnost osigurava uštedu energije, kao i potrebne uvjete za očuvanje svježine i kvalitete proizvoda u komori. Paneli se pune CO2, ekološki prihvatljivom poliuretanskom pjenom (niskog GWP-a), od kojih izrađujemo naše rashladne komore po mjeri, prema želji kupca u koraku od čak 50mm.

Najbolji dokaz o kvaliteti i jedinstvenom rješenju MB Frigo rashladnih komotra na bravice govori činjenica da nam kupci dolaze iz najudaljenijih dijelova svijeta.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree