Maxon klima uređaji za štedno grijanje

Maxon klima uređaji za štedno grijanje

Grijanje na klima uređaj uz niske mjesečne račune?

Da li znaš da je grijanje na klima uređaj (p.s. ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? 

 

≈ Klima uređaj Maxon Pure s UV-C lampom odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji.  Moćna izvedba, štedljivost uređaja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.
≈ Maxon Comfort  prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima. Comfort model u prostor ispuhuje potpuno svjež i čist zrak. Ugrađeni filteri zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

 

ZAŠTO se grijati klima uređajima?
  • UŠTEDA ENERGIJE princip rada klima uređaja pokazao se za minimalno jednu trećinu jeftiniji od drugih načina grijanja.
  • Inverteri imaju jako dobar rad u zimskim uvjetima, NE PREGRIJAVAJU PROSTORIJU jer se isključuju kada dostignu željenu temperaturu.
  • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SU MANJE OPTEREĆENE jer nema stalnog uključivanja i isključivanja kompresora.
  • Topli ZRAK SE DOBRO RASPOREĐUJE U PROSTORIJI, a ne koncentrira se samo oko uređaja.
  • NE TREBA PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE ENERGENTA – drva, lož ulje ili plin.
  • Na klima uređaj se NE MOŽETE OPEĆI.

TOP funkcije Maxon klima uređaja za još učinkovitije grijanje prostora:

Super grijanje Grijač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja snijeg i led na vanjskoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grijanja.
C grijanje klima uređaj se u modu grijanja može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje instalacija.

 

U tijeku je promotivna akcija na Maxon Comfort Pure model – idealan izbor za grijanje na klima uređaj. Akcijske modele potražite kod naših ovlaštenih partnera.