MAXON klima uređaji od sada sa 3 godine garancije!

MAXON klima uređaji od sada sa 3 godine garancije!

U MB Frigo Grupi dobre vijesti putuju brzo!

Od 01.07.2021., svi Maxon klima uređaji dolaze sa tvorničkim jamstvom u trajanju od 3 godine (36 mjeseci)! MB Frigo Grupa omogućila je dodatnu pogodnost za MAXON klima uređaje kućne serije – 3 godina garancije na cijeli uređaj. Navedena pogodnost vrijedi za sve Maxon klima uređaje kupljene od 01.07.2021. nadalje.

Uvjeti za ostvarivanje prava na jamstvo:

  • ugradnja klima uređaja izvršena je od strane tvrtke ili obrta i/ili puštanje klima uređaja u rad obavljeno je od: ovlaštenih instalatera/servisera za Maxon klima uređaje.
  • kupac Maxon klima uređaja svake je godine dužan obaviti redovan servis klima uređaja kod ovlaštenog servisera koji nakon obavljenog servisa ovjerava jamstveni list.

Napomena:

Jamstveni list, račun i upute za uporabu na hrvatskom jeziku su sastavni dio isporuke uz naručeni proizvod. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata ostvaruje svoja prava.

Opustite se i bezbrižno uživajte uz 3 godine Maxon sigurnosti!

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree