Maxon Comfort Pure UV

Maxon Comfort Pure UV

Jeste li znali da samo s jednim klikom možete uništiti viruse i bakterije iz zraka ako imate odgovarajući klima uređaj? Maxon Comfort Pure UV brine o zraku koji udišete te osigurava čisti i zdravi zrak u vašem domu uz pomoć UV lampe. Zrak iz prostorije cirkulira kroz klima uređaj te se zrak pročišćava ako je uključena UV lampa.

UV lampa je instalirana na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. UV zraka s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280 nm djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije. Trenutačno uklanja opasnosti u zraku  – kada zrak prolazi kroz područje izloženo UV zrakama.

 

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj bijeloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja i ugrađene suvremene funkcije za pročišćavanje zraka, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

Uz vrhunsku udobnost i 99,9% steriliziran zrak u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uvjete u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, djece i svih osjetljivih skupina ljudi.

Maxon Comfort Pure sterilizira zrak koji udišete i pruža osjećaj ultimativnog zadovoljstva u domu.

Maxon Comfort Pure potražite kod: 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree