Kraljica među klimama

Kraljica među klimama

Birate običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj s odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

Evo razloga zbog čega je Haier klima uređaj najbolji odabir za vas:

  • Haier klima uređaj ima funkciju 3D ispuha zraka koja osigurava osjećaj svježine i ugode u svakom dijelu klimatiziranog prostora.
  • Funkcija Super tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ako klima uređaj planirate staviti u spavaću sobu.
  • Haier klima uređaji omogućavaju veliki domet ispuha zraka, do čak 20 m i zbog toga je najbolji odabir za veće i duže prostore.
  • Funkcija Ionizator zraka neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaju upotrebom različitih elektroničnih uređaja (TV, kompjuteri, mobiteli …).
  • Funkcija Nano-Aqua ionizator pročišćava zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergenata. Vaša koža će postati savršeno glatka, elastična i hidratizirana (zbog Nano Aqua ionizatora molekula vode bit će smanjena s 80000 nm na 20 nm, te će se lakše apsorbirati u pore vaše kože).
  • Haier klima uređaji imaju najvišu energetsku klasu A+++ uz koju pametno štedite.
  • Novi višeslojni filter ima nekoliko vrsta zaštite – antibakterijski, aktivan ugljen i filter s česticama vitamina C.
  • WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača.
  • Funkcija Ecopilot predstavlja detektor pokreta i svijetla. Zrak se usmjerava tako da ne puše direktno na osobe prostoriji. Isto tako postoji senzor svjetla koji detektira promjene u odnosu na intenzitet sunčeve svjetlosti u prostoriji te na taj način regulira temperaturu i štedi.
  • Haier klima uređaji imaju garanciju do čak 3 godine te razgranatu prodajnu i servisnu mrežu po čitavoj Hrvatskoj.

Brand Haier razvio je široku paletu modela klima uređaja od kojih većinu možete pronaći u Hrvatskoj. Svaki od modela poseban je po dizajnu te čak postoje i modeli s prednjom maskom koja je prekrivena blagim perla efektom za još bolji izgled. Pogledajte video od najpoznatijih modela na sljedećim linkovima: Dawn, Crystal, Aqua, Nebula, Brezza i Tundra.

Za više informacija kontaktirajte naše centre diljem Hrvatske – MB Frigo Grupa kontakti.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree