Klimatizacija vinskih podruma

Klimatizacija vinskih podruma

Klimatizacija vinskih podruma i laku komercijalnu primjenu

Nezaobilazni uređaji za sve one koji posjeduju vinski podrum. Namijenjeni su optimizaciji kvalitete vina: povećava se produktivnost vinskog podruma i pomaže se u održavanju odgovarajuće temperature u prostoriji.

CCV-CCA-CCW HiDew klimatizacijski uređaji za grijanje, hlađenje, ovlaživanje i odvlaživanje prostora razvijeni su za primjenu u područjima gdje je potrebna stroga kontrola unutarnje temperature i vlažnosti prostora (vinski podrumi, laboratoriji, IT industrija). Uređaj je monobloc kompaktne izvedbe (CCV,CCW) čime se osigurava štednja prostora, laka instalacija i dobra estetika prostora.

Izvedba CCA ima dodatni kondenzator za vanjsku ugradnju. Ventilatori uređaja su u radijalnoj inverterskoj izvedbi s modulacijom od 0-100%. Željeni parametri kontroliraju se pomoću sonde temperature i vlage s izrazito malom tolerancijom (+/- 0.5%) i naprednim daljinskim žičanim upravljačem s mogućnošću programiranja i upravljanja iz daljine („remote display“).

Od dodatnih opcija uz uređaj dostupni su: parni ovlaživač, električni dogrijač, RS485 sučelje za nadzorni sustav, tiha izvedba uređaja, F6 visokoučinkovit filter ulaznog zraka, mogućnost usisa zraka sa stražnje strane, kit za spoj na kanal svježeg zraka ( sastoji se od kružnog kanala D = 160 mm duljine 10m i 4 zidne prirubnice)

Prednosti:

  • monobloc kompaktna izvedba uređaja
  • lijep dizajn za uklapanje u interijer prostora
  • brza i jednostavna montaža uređaja
  • dugotrajna pouzdanost sustava i niski pogonski troškovi rada
Verzije uređaja:
  • CCV 0450 – zrak-zrak monoblok s 4 priključka za svježi zrak D=160mm
  • CCA 0450 – zrak-zrak u razdvojenoj izvedbi s dodatnim vanjskim kondenzatorom
  • CCW 0450 – voda-zrak monobloc

Letak preuzmite na sljedećem linku – HiDew CCV (pdf)

Za više informacija kontaktirajte:

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree