Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

Osigurati visokokvalitetan zrak na radnom mjestu nikada nije bilo važnije.

Fleksibilnosti rada od kuće potaknula je mnoge da nastave raditi iz svojih domova. Ipak zaposlenici se sve više vraćaju u urede, a  time raste i svjest o važnosti kvalitete zraka te je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uvjete.

Haier i Maxon sustavi klimatizacije koriste najsuvremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najnižu razinu buke. Uz standardne značajke kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) značajke poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Neovisnim laboratorijskim testom koji je provela vodeća svjetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%.  Postavljen blizu ulaza zraka, UVC generator sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem.  Zrak koji uđe u klima uređaj izravno je izložen UV-C zrakama koje eliminiraju sve opasnosti koje se nalaze u zraku poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator također sterilizira unutrašnjost unutarnje jedinice u standby načinu rada.

HAIER_UVC_tehn

HAIER_UVC_tehn

UV-C (Ultraviolet C) su vrsta UV zraka, valne duljine spektra u rasponu od 200-280nm te se naširoko koriste za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. One djeluju na način da oštećuju strukturu mikroorganizma onesposobljujući ga da štetno djeluje na zdravlje čovjeka.

Klima uređaji Haier Flexis i Pearl te Maxon Pure idealno su rješenje za mono-split ili multi-sustave hlađenja i grijanja.

Naslage nečistoće na isparivaču klima uređaja narušavaju kvalitetu zraka u prostoru. Frost-clean, tehnologija samočišćenja, poboljšava kvalitetu zraka u prostoru eliminirajući bakterije u unutrašnjosti klima uređaja. Smrzavanjem površine isparivača vlagom iz zraka, brzim otapanjem uklanja svu nakupljenu nečistoću na jedinici. Funkcija 56°C sterilizacije dodaje još jedan zaštitni sloj klima uređaju od bakterija. Ova pametna funkcija sterilizira klima uređaj zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30 minuta te ubija bakterije i viruse.

FLEXIS PLUS UV, A+++, opcija boja: bijeli mat i crni mat 

Model s revolucionarnom tehnologijom UVC sterilizacije zraka. Pravi odabir za one koji žele instant hlađenje ili grijanje, vode brigu oko svog zdravlja i zanima ih napredna tehnologija.

COMFORT PURE UV, A++ 

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se svojom moćnom izvedbom, štedljivošću uređaja i ugrađenim suvremenim funkcijama za pročišćavanje zraka, koje stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije. Uz vrhunsku udobnost i 99,9% steriliziran zrak u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uvjete u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, djece i svih osjetljivih skupina ljudi.

 

Pošaljite nam upit (Maxon klima uređaj)

Upit Haier UVC lampa

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree