arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

Osigurati visokokvalitetan zrak na radnom mjestu nikada nije bilo važnije.

Zbog izazova pandemije Covid-19, naučili smo da koristeći „pravu“ tehnologiju kojom ćemo odgovoriti na današnje standarde uistinu čini razliku u održavanju kvalitete i čistoće zraka u zatvorenim prostorima.

Zaposlenici diljem svijeta nerado se vraćaju u svoje službene urede. Fleksibilnosti rada od kuće potaknula je mnoge da nastave raditi iz svojih domova. Ipak zaposlenici se sve više vraćaju u urede, a time  raste i svijest o važnosti  kvalitete zraka te je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uvjete za njihov povratak na radno mjesto.

Haier i Maxon sustavi klimatizacije koriste najsuvremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najnižu razinu buke. Uz standardne značajke kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) značajke poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Pročišćeni zrak

Neovisnim laboratorijskim testom koji je provela vodeća svjetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%.

Postavljen blizu ulaza zraka, UVC generator sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem.  Zrak koji uđe u klima uređaj izravno je izložen UV-C zrakama koje eliminiraju sve opasnosti koje se nalaze u zraku poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator također sterilizira unutrašnjost unutarnje jedinice u standby načinu rada.