arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Inovativno rješenje klimatizacije i ventilacije

Instalacija inovativne Clivet tehnologije za obnovu i pročišćavanje zraka u ekskluzivnom noćnom klubu Central the Club.

Samostalni ventilacijski uređaj CLIVET ZEPHIR

Samostalni ventilacijski uređaj CLIVET ZEPHIR

Na mjestu nekadašnjeg kultnog gradskog kina "Central" u Splitu otvoren je istoimeni dvoetažni noćni klub s četiri bara, VIP ložama, masivnim zidnim ekranom i vrhunskim ozvučenjem. Central the Club prostire se na više od 800 m2 te u svoje prostore može primiti više od 1000 ljudi.

Velika površina kluba i visoki kapacitet gostiju u klubu Central the Club uvjetovali su da klimatizacija i ventilacija prostora omogućava kontinuirani dotok svježeg vanjskog zraka u prostorije kluba.

MB Frigo Grupa sudjelovala je u navedenom projektu kao partner i tehnička podrška poznatom projektnom uredu D PROJEKT iz Splita.

Kao rješenje za ventilaciju noćnog kluba odabrani su kompaktni ventilacijski uređaji s integriranom inverterskom dizalicom topline koja omogućuje potpuno automatski rad ljeti i zimi uz znatnu uštedu energije. Odabran je sustav Zephir³ koji predstavlja inovativni proizvod poznatog proizvođača opreme za sustave ventilacije i klimatizacije Clivet.

Monoblok jedinica Zephire3 proizvođača Clivet, smanjuje potrošnju primarne energije za 50% i za više od 50% smanjuje emisiju CO2.

Osigurana je visoka kvaliteta zraka u klubu i obnavljanje zraka bez onečišćenja.

Tehnički detalji

  • Klimatizacijska oprema:  Clivet Zephir³
  • Primjena: Klimatizacija i ventilacija ugostiteljskog objekta
  • Kapacitet: prema potrebama projekta
  • Investitor: Central the Club
  • Lokacija: Split, Hrvatska
  • Datum instalacije: 2/2016