arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Haier UVC sterilizacija u Općoj bolnici Karlovac

Haier UVC sterilizacija, napredna je tehnologija klimatizacije koja osigurava pročišćen zrak u najrelevantnijim prostorima bolnice.

Opća bolnica Karlovac opremila je svoje operacijske dvorane Haier klima uređajima nove generacije.

Haier UVC sterilizacija, napredna je tehnologija klimatizacije koja osigurava pročišćen zrak u najrelevantnijim prostorima bolnice.  Opća bolnica Karlovac opremila je svoje operacijske dvorane Haier klima uređajima nove generacije.

Zdravlje djelatnika i sigurnost pacijenata

Opća bolnica Karlovac odlučila se za ugradnju klima uređaja Haier Flexis Plus. Svojim djelatnicima žele omogućiti bolje uvjete rada (kvalitetan, pročišćen i siguran zrak), a pacijentima najveću moguću sigurnost tijekom operativnih zahvata,  

Poznato je da je tijekom operativnih zahvata iznimno važna sterilna okolina i striktne procedure u dvorani. Prostor treba biti u potpunosti odsutan od mikroorganizama i siguran za pacijente. Model Haier Flexis Plus ima ugrađeni UVC sustav filtracije zraka koji trenutačno inhibira sve opasnosti u zraku te je dokazano učinkovit u eliminiranju Covid-19 virusa.

„Poslušali smo preporuku naše dugogodišnjeg partnera koji nam održava opremu za klimatizaciju Tehno-Pal i odabrali uređaje koji će nam omogućiti bolje uvjete rada, a našim pacijentima ugodniji i sigurniji boravak u prostoru bolnice (operacijske dvorane)“, izjavio je dipl. iur., univ.mag.admin.sanit. Nikša Antica, ravnatelj Opće bolnice Karlovac.

Zašto je Opća bolnica Karlovac odabrala Haier Flexis model klima uređaja s UVC lampom?

Učinkovitost UVC lampe u borbi protiv Covid-19 virusa potvrdila je globalna istraživačka organizacija Texcell SA (nezavisni laboratorij za testiranje virusa).  Testiranja su pokazala da klima uređaji Haier s funkcijom UVC sterilizacije uništavaju COVID virus (SARS-CoV-2) sa 99,998% učinkovitosti u prostoru u kojem se koriste. Studija koju je proveo Texcell dokazuje učinkovitost UVC lampe u borbi protiv infekcija uzrokovanih virusom COVID-19.

UVC lampa unutar klima uređaja koristi UV C svjetlosno zračenje valne duljine spektra u rasponu od 270-280nm i zrak koji prolazi kroz klima uređaj izložen je ovom zračenju. Haier UVC sterilizacija djeluje tako da oštećuje DNA i RNA strukturu virusa. Na taj način mikroorganizam ne može obavljati svoje vitalne stanične funkcije. Efikasno se eliminira opasnost od virusa i bakterija u zraku i osigurava da je zrak pročišćen i zdrav.