arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

HAIER UVC filtracija

Texcell SA, globalna istraživačka organizacija, potvrdila je da klima uređaji Haier s UVC LAMPOM učinkovito uništavaju 99,998% COVID virus (SARS-CoV-2) u zatvorenim objektima.

U studenom 2020., kompanija Haier Air Conditioning pokrenula je službenu suradnju s tvrtkom Texcell S.A. za provođenje testova na Haier UVC LAMPOM koja se koristi u Haier klima uređajima. Ispitivanja su provedena u Texcell profesionalnom laboratoriju smještenom u Parizu. U laboratorijskom testnom okruženju, Haier UVC GENERATOR učinkovito je uništio virus SARS-CoV-2, s učinkovitošću do 99,998% u 1 satu.

Haier UVC LAMPA - UVC (Ultraviolet C), vrsta UV zraka, s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280nm koristi se za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. Djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA virusa, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije.

Haier UVC LAMPA emitira zrake s valnom duljinom između 270-280 nm. Uređaj je instaliran na unutarnjoj jedinici klima uređaja, na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. Trenutno zaustavlja opasnosti u zraku kada zrak prolazi kroz područje izloženo UVC zrakama, dostavljajući tako zdrav zrak u prostoriju.

Texcell studija

Studija koju je proveo Texcell potvrđuje da se očekuje da će učinkovitost UVC LAMPE smanjiti rizik od infekcije uzrokovane COVID-19.

MB Frigo Grupa predstavila je nove Haier modele klima uređaja s UVC lampom: Flexis Plus, Flair i Pearl.

Haier klima uređaji posjeduju certifikate za pridržavanje svih ekoloških standarda,  te su proglašeni svjetskim brojem 1 u kategoriji „pametnih“ klima uređaja te u kategoriji klima uređaja s funkcijama za čišćenje i filtriranje.