Haier tour by MBFG

Haier tour by MBFG

MB Frigo Grupa s partnerima iz Adria regije trenutačno je u obilasku Haier industrijskih parkova, tvornica i istraživačkih centara.

Predstavljeni su noviteti na tržištima klimatizacijskih sustava kućne i komercijalne serije te MRV sustava. Klima uređaji unaprijeđeni su dodatnim funkcijama za kvalitetu zraka i modernom tehnologijom koja omogućuje glasovno upravljanje uz pomoć virtualnih asistenata – Siri (Apple), Alexa (Amazon) …

Kolege iz Haiera predstavili su najnovije trendove klimatizacijskih sustava koji uskoro dolaze na naša tržišta. Haier ima preko 100 tvornica, 20 industrijskih parkova i 130 laboratorija za ispitivanje klimatizacijskih sustava diljem svijeta.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree