Haier No.1

Haier No.1

Početkom 2020. brand Haier dobio je nekoliko priznanja od neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International:

  • Haier je No.1 u svijetu u kategoriji „pametnih“ klima uređaji s mogućnošću povezivanja. Haier je ostvario 29,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 u svijetu u kategoriji klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i filtriranje zraka. Haier je ostvario 43,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 prema prodaji kineskih klima uređaja s vlastitim brandom.

Certifikate preuzmite na sljedećim linkovima:

  • Haier najprodavaniji brand u kategoriji kineskih klima uređaja s mogućnošću spajanja na internet (Wi-Fi, AI)  – certifikat
  • Haier najprodavaniji brand u kategoriji kineskih klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i pročišćavanje zraka certifikat
  • Haier najprodavaniji kineski brand u kategoriji klima uređaja s vlastitim brandom (kućna serija) – certifikat

Haier već godinama unaprijeđuje funkcije klima uređaja kako bi krajnjim korisnicima omogućio najkvalitetniji zrak u njihovim domovima. U središtu Haier filozofije nalazi se krajnji korisnik, a rezultat toga potvrđuju dobiveni certifikati.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree