Haier legendarni klima uređaj

Haier legendarni klima uređaj

Haier klimatizacijska rješenja osmišljena su da postignu ultimativno zadovoljstvo korisnika u njegovom domu te u svakom važnom trenutku njegova života: od zasnivanja obitelji, školovanja, zaposlenja, kupovine prve nekretnine, odmora,  renovacije doma. Haier performanse i pametne funkcije već godinama unapređuju kvalitetu svakodnevnog života svojih korisnika održavajući idealnu temperaturu u domovima diljem svijeta.
S pričama o cijelom nizu Haier klima uređaja diljem Hrvatske koji rade ispravno već više od 20 godina, stvorena je legenda o klima uređaju koji traje cijeli život i besprijekorno brine o ugodi korisnika u svako doba godine.

Haier komfor

Uz Haier klima uređaje s pametnim funkcijama, ugodnu temperaturu možete osjetiti vrlo brzo nakon što uđete u prostoriju. Dok niste prisutni u prostoru, za idealnu temperaturu oslonite se na WIFI modul za udaljeno upravljanje uređajem te odmah zakoračite u oazu svježeg zraka. Za zvuk tiši od ljudskog šapta tu je funkcija za SUPER TIHI RAD ( 15dB)

Haier pametne funkcije

ECO SENSOR pametna funkcija gasi  klima uređaj ako neko vrijeme niste u prostoriji. 3D STRUJANJE ZRAKA automatski usmjerava protok zraka u svim smjerovima stvarajući efekt povjetarca. ECO PILOT inovativna funkcija koja prilagođava rad klima uređaja prostoru i navikama ljudi.

Haier funkcije za zdravlje

FROST CLEAN  funkcija za  samočišćenje klima uređaja uz pomoć ionskog srebrnog premaza omogućava 99,9% dezinficirani zrak. NANO AQUA IONIZATOR neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja.

 

 

 

 

 

Saznajte još više o Haier klima uređajima:

Pošaljite nam upit za Haier klima uređaj (Multi)

 

T.: 0800 80 81

E.: haier@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree