Haier Jade – model s inovativnim senzorom za kvalitetu zraka

Haier Jade – model s inovativnim senzorom za kvalitetu zraka

Haier Jade predstavlja moćan klima uređaj vrhunskog dizajna s inovativnim funkcijama za pročišćavanje zraka u domu. Pravi odabir za one koji žele zdravi zrak u svom domu, zanima ih inovativna tehnologija i vole moderan dizajn.

Osjećaj sigurnosti koji nam pruža zrak bez patogena ključna je prednost posjedovanja Jade klimatizacijskog uređaja u domu. Haier Jade je najtiši klima uređaj na tržištu  – samo 15dB (A), ima ECO-senzor i ugrađen Wi-Fi modul, sve s nevjerojatnom energetskom učinkovitošću od A+++ u grijanju i hlađenju.

Kako možete osigurati da je zrak koji udišete svjež, čist i bez zagađenja i alergena?

Haier Jade je klima uređaj + pročistač zraka u jednom uređaju.

Pametni senzor za kvalitetu zraka

Inovativni senzor u unutarnjoj jedinici klima uređaja upozorava korisnika na kvalitetu zraka u prostoriji. Senzor kvalitete zraka analizira koncentraciju čestica većih od 2,5 mikrona. Previše čestica prašine u prostoriji aktivira senzor te se na zaslonu unutarnje jedinice pokazuje upozorenje (Crvena boja – zrak nije kvalitetan / Zelena boja – zrak je kvalitetan). Ako zrak nije kvalitetan onda se automatski uključuje dodatno pročišćavanje zraka uz pomoć elektrostatičkog – antibakterijskog filtera.

Više o kvaliteti zraka u Hrvatskoj saznajte na linku KVALITETA ZRAKA U RH

SUPER IFD STERILIZACIJA

Super IFD sterilizacija je inovativna funkcija modela Jade koja može učinkovito ubiti bakterije i plijesan u zraku te učinkovito ukloniti anafilaktogen poput peludi, prašine i sl. (PM2,5 i PM0,3).

Stopa sterilizacije: > 99%

EKOSENZOR
Senzor prisutnosti registrira prisutnost ljudi u prostoriji i njihovo kretanje te prilagođava rad klima uređaja radi postizanja najugodnijih uvjeta i uštede energije.

Za više informacija kontaktirajte prodajne referente ili nas kontaktirajte putem maila info@mbfrigo.hr

Katalog preuzmite na sljedećem linku – Haier katalog 2021. 

Zatražite ponudu za Haier Jade

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree