Dizalica topline

Dizalica topline

HAIER dizalica topline Eco life (zrak/voda) predstavlja štedljivo i ekološko rješenje za zagrijavanje sanitarne vode.

Dizalica topline vrlo učinkovito priprema toplu vodu koristeći toplinu iz prostora te na taj način štedi električnu energiju kućanstva za 75%. Usisnom zraku oduzima se dio topline koja se pomoću toplinske crpke podiže na viši temperaturni nivo.

Jednostavna montaža i korištenje omogućuju brzu prilagodbu cjelokupnog kućanstva na Haier ECO Life uz znatnu uštedu energije.

Prednosti HAIER dizalice topline Eco life:

  • energetski razrade A
  • ušteda energije za čak 75% (25% električne energije + 75% energija zraka)
  • kapacitet spremnika vode – 250 l
  • zagrijavanje vode do 75°C
  • vrlo jednostavna instalacija (kao većina kućanskih aparata – perlica rublja, suđa i sl.)
  • garancija 2 godine
Dizalica topline izuzetno je prikladna za obiteljske kuće, apartmane, ugostiteljske objekte te manje obrtničke pogone (npr. pekare, vinski podrumi …).

Dizalica topline postavljena je u showroomu Zagreb MB Frigo Grupe na adresi Bani 81. Za više informacija slobodno se obratite našim prodajnim referentima.

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree