Grijanje za 8 kn dnevno

Grijanje za 8 kn dnevno

Znate li da je grijanje na klima uređaj minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? 

Stiže nam sezona grijanja, a sa sezonom očekujemo i veće račune za grijanje koji znatno opterećuju naš kućni budžet. Na tržištu postoji niz sustava grijanja u mnogo različitih izvedbi i cijena, a svima je zajednička jedna stvar – koliko se potroši električne, toliko se dobije toplinske energije. Što to znači? To znači da morate potrošiti 1 kW električne energije da bi dobili približno 1 kW toplinske energije.

Ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živite grijanje na klima uređaje je minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja. Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju čak 4 kW toplinske energije.

8 razloga zbog čega odabrati Haier Flexis klima uređaj za svoj dom

  • Znatna ušteda energije i niži računi za grijanje u odnosu na druga grijaća tijela (npr. električna grijalica).
  • Haier Flexis ne pregrijava prostoriju, umanji intenzitet rada kada dostigne željenu temperaturu.
  • Jednostavno korištenje i ušteda vremena (pribavljanje i skladištenje drva ili jedan klik na daljinskom)
  • Topli zrak se dobro raspoređuje u prostoriji, a ne koncentrira se samo oko uređaja (Haier funkcija 3D ispuh zraka)
  • Zbog viših klasa energetske učinkovitosti, Haier Flexis jednako je učinkovit u hlađenju i u grijanju (A+++).
  • Kroz klima uređaj prođe sav zrak iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno te se na taj način zrak filtrira – Haier Flexis s Frost Clean funkcijom dezinficira unutrašnjost klima uređaja.
  • Rad klima uređaja ne stvara buku – Haier Flexis prepoznat je po nečujnom načinu rada 16 dB.
  • Haier Flexis koristi rashladno sredstvo R32 – 0% učinak na ozon, 78% manje učinka na globalno zagrijavanje, koristi 30% manje rashladnog sredstva.

Zašto je Haier klima uređaj pravi izbor?

Naš akcijski model – Haier Flexis od 3,5 kw (4,2 kW u grijanju), model je klima uređaja koji može grijati daleko iznad deklariranih 4,2 kW. Prema izračunu koliko Haier Flexis troši električne energije, dolazimo do podatka da je utrošak električne energije 8 kn dnevno.

Uz super uštedu, Haier klima uređaji osiguravaju čisti i dezinficirani zrak uz pomoć FrostClean funkcije. Navedena funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se s otapanjem učinkovito uklanjaju bakterije, viruse i nečistoće. Na taj način potpuno se dezinficira unutarnji dio klima uređaja kroz koji prolazi zrak i dodatno se pročišćava preko filtera. Pametne funkcije: Wi-Fi upravljanje , Eco sensor, Frost clean, Sleep i Timer  omogućuju modelu Haier Flexis da grije još učinkovitije odnosu na tradicionalne grijalice.

 

Za razliku od gotovo svih klima uređaja na tržištu, Haier klima uređaji imaju i 5 godina garancije, uz osiguran servis i sve rezervne dijelove za eventualni slučaj potrebe. Ako razmišljate o tome kako ćete se grijati ovu zimu, izaberite Haier klima uređaje, vaš kućni budžet će vam biti zahvalan.

Za više informacija kontaktirajte nas:

T.: 0800 80 81

E.: klima@mbfrigo.hr

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree