Grijanje na klimu za 8 kn

Grijanje na klimu za 8 kn

Grijanje na klima uređaj uz niske mjesečne račune?

Da li znaš da je grijanje na klima uređaj (p.s. ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja? 
Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplinske energije. Uz Haier Flexis model klima uređaja ostvarit ćeš značajne uštede na grijanju!

 

8 razloga zbog čega odabrati Haier Flexis klima uređaj za grijanje

Grijanje pomoću klime možda je jedan od najpraktičnijih načina grijanja za mnoga kućanstva. Za sve ostale načine grijanja koriste se razni energenti koji uz novac, troše i Vaše vrijeme: od nabave i pripreme energenta do čišćenja i održavanja prostora.
Prednosti modela Haier Flexi u odnosu na ostale načine grijanja:

Troškovi grijanja pri korištenju različitih energenata

Uz najisplativije grijanje, MB Frigo grupa poklanja ti dodatnih 10% popusta na model klima uređaja Haier Flexis! Dovoljno je da ispuniš navedene podatke i PROMO KÔD FLEXI uskoro stiže  na tvoju e-mail adresu.

Haier Flexis 3,5-4,2 kW

  • A+++
  • Wi-Fi
  • Frost clean
  • Snaga grijanja/hlađenja: 3,5-4,5 kW
  • Garancija na uređaj: 5 godina
  • ECO sensor

 

Akcija -10% (promo kod Flexi) traje u razdoblju od 01.10.-30.11.2020.

Želiš PROMO KÔD 10%?

Za više informacija kontaktirajte nas:
T.: 0800 80 81 E.: klima@mbfrigo.hr

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree