EuroShop 2020

EuroShop 2020

Svi svjetski ponuđači opreme, tehnoloških proizvoda i usluga za maloprodaju koji u svijetu nešto znače okupili su se ovoga tjedna u Düsseldorfu na vodećoj svjetskoj izložbi EuroShop 2020. Riječ je o sajmu koji se održava svake tri godine te predstavlja mjesto susreta novih i inovativnih rješenja koja su usmjerena na unaprjeđenje poslovanja u djelatnosti maloprodaje.

Na samoj izložbi ključni naglasak stavlja se na održivo poslovanje i očuvanje okoliša koje je ključni preduvjet za dugoročnu izgradnju poslovanja u svim sektorima.

MB Frigo Grupa već je prilagodila proizvodni program rashladne opreme usmjeren prema očuvanju okoliša i poboljšanoj energetskoj efikasnosti.

MB Frigo komercijalne rashladne jedinice CO2 radnom tvari predstavljaju potpuno prirodni rashladni sustav. Idealne su za hlađenje rashladnih komora i vitrina u:

  • trgovinama
  • restoranima
  • hotelima
  • mesnicama
  • pekarama
  • logističkim centrima
  • i sličnim objektima koji imaju potrebe za komercijalno hlađenje

Radi se o rashladnim jedinicama s ugrađenom najnovijom inverterskom Toshiba tehnologijom i Carel komponentama, koje su sukladne sa svim nadolazećim propisima F-Gas regulative. Omogućuju optimalan rad i prosječne uštede u energiji na godišnjoj razini do 25% u usporedbi s do sada korištenim rashladnim sustavima.

CO2 pogodna je zamjena dosadašnjim radnim tvarima zbog svojih karakteristika kao što su ODP = 0 i GWP = 1. Dodatna prednost ugljičnog dioksida je i njegova niska cijena i laka dobavljivost, što ga čini idealnom zamjenom za dosadašnje HFC radne tvari.

Dio teksta je preuzet s portala JaTrgovac – https://www.jatrgovac.com/odrzivost-i-inovacije-u-fokusu-ovogodisnjeg-euroshopa/ 

 

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree