arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

EU Projekti

Konkurentnija MB FRIGO GRUPA d.o.o. na inozemnom tržištu

OPIS PROJEKTA:

PROJEKT "Konkurentnija MB FRIGO GRUPA d.o.o. na inozemnom tržištu" adresira ključni problem tvrtke u vidu potrebe za pronalaskom novih klijenata i plasmanom proizvoda na nova ciljana tržišta. Proizvodni kapaciteti tvrtke uvelike premašuju potražnju RH tržišta za rashladnom opremom te je prisutna stalna potreba za predstavljanjem novih i/ili poboljšanih postojećih proizvoda međunarodnoj poslovnoj zajednici.

Tvrtka je odlučila riješiti problem pripremom novih promotivnih materijala (kataloga) i nastupom na međunarodnom sajmu CHILLVENTA 2022. g. u Nürnbergu u Njemačkoj.
Navedeno će omogućiti uvođenje novih i poboljšanih postojećih proizvoda na nova inozemna tržišta, povećat će mogućnost poslovne suradnje s inozemnim partnerima i omogućit će akviziciju novih inozemnih klijenata. Tvrtka će provedbom projekta osigurati rast prihoda od izvoza i prihoda od prodaje već u prvoj godini nakon godine završetka provedbe projekta, kao i svoj ukupni daljnji razvoj.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI:

  • Predstaviti nove i poboljšane postojeće proizvode međunarodnoj poslovnoj zajednici sudjelovanjem na sajmu CHILLVENTA 2022.g. u Nürnbergu u Njemačkoj
  • Ojačati tržišnu poziciju tvrtke na postojećim i novim inozemnim ciljanim tržištima
  • Svrha projekta: Doprinijeti jačanju međunarodne konkurentnosti tvrtke MB FRIGO GRUPA d.o.o.

Opći cilj: Doprinijeti jačanju sposobnosti hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima

Ukupna vrijednost projekta: 268.678,27 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 122.843,64 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 02.09.2019. – 31.12.2022.

KONTAKT OSOBA: Nives Jagar nives.jagar@mbfrigo.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke MB FRIGO GRUPA d.o.o. Dodatne informacije: http://www.strukturnifondovi.hr/