Projekti

Tim MB Frigo Grupe ima preko 35 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji. Svakodnevni izazovi i specijalni zahtjevi kupaca potaknuli su MBFG tim na nadogradnju znanja i stjecanje vještina pomoću kojih su se specijalizirali za cjelokupno područje klimatizacije i hlađenja. Primjeri odrađenih projekata pokazatelji su visokog standarda znanja, stručnosti i vještina MBFG tima te na koji način pristupaju svakom kupcu.

Odrađeni projekti sa proizvođačem

Specijalizirani rashladni sustav za skladištenje krumpira

Najznačajnija proizvodnja krumpira u kontinentalnom dijelu Hrvatske smještena je na području Međimurja (Belica) i Like. Čak više od trećine krumpira u Hrvatskoj proizvede se upravo na beličkom području.

Više

CO2 rashladni sustav za hlađenje, tvornica Bobis u Solinu

U tvornici Bobis u pogon je pušten MB Frigo CO2 rashladni sustav s najnovijim tehnološkim rješenjima. Sustav odlikuje precizno održavanje zadanih temperatura i značajno smanjenje troškova održavanja.

Više

Prerada ribe (CO2)

Tvrtka AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučitelj opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe tvrtke Centaurus iz Splita gdje je u suradnji s MB FRIGO Grupom izvela tehničko rješenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji. Proizvodni pogoni i skladišne rashladne komore hlađeni su s više MB Frigo rashladnih jedinica s CO2.Riječ je o tvrtki koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom svježe i smrznute ribe,ujedno i uspješnoj i modernoj tvrtki koja je uvela niz novosti u opskrbu ugostiteljskih objekata ribom.

Više

MB FRIGO rashladne komore sa stražnjim punjenjem

Rashladne komore sa stražnjim punjenjem i staklenim vratima atraktivnog dizajna i maksimalne vidljivosti izložene robe iz svih kutova prikladnih za trgovine s uskim prolazima ili manjkom prostora. Idealno rješenje za benzinske postaje i ostale slične objekte sa ograničenim izložbenim i skladišnim prostorom poput supermarketa i lanaca trgovina.

Više

Stabilitetna soba s pomičnim regalom

Ispitivanje stabilnosti proizvoda danas predstavlja sve brže rastući segment tržišta, budući da regulatorni zahtjevi u proizvodnji farmaceutskih, prehrambenih, kozmetičkih i dr. proizvoda i dodataka, zahtijevaju ubrzana, srednja i dugoročna ispitivanja stabilnosti.

Više

Mobilna rashladna komora

U međunarodnim vodama sjevernog Jadrana, nalazi se offshore platforma "Ivana A" namijenjena eksploataciji prirodnog plina i platforma “Ivana K” s smještajnim kapacitetima za stalnu posadu platforme. Za potrebe posade, platforma se...

Više

MB Frigo CO2 rashladne jedinice u Austriji

Složeni projekti mogu biti jednostavni uz naše specijaliste za rashladnu opremu. Ovlašteni partner SLIVAR FRIGO TEHNIKA d.o.o. uz MB Frigo podršku odradio je prodaju i postavljanje CO2 rashladnih jedinica za firmu koja se bavi proizvodnjom, punjenjem i pakiranjem voćnih sokova u Austriji. CO2 rashladne jedinice rashlađivat će skladišni prostor od 700 m3.

Više

Projekt luka Brižine – centralni rashladni sustav CO2

Projekt u izgradnji - ribarska luka Brižine među prvima je na hrvatskom tržištu prihvatila korištenje centralnih rashladnih uređaja na prirodnu radnu tvar CO2.

Više

MB Frigo u Norveškoj

Norveška firma za skladištenje mesa odabrala je CO2 rashladni sustav koji je osmišljen i proizveden od strane MB Frigo Grupe – hrvatskih specijalista za rashladnu opremu.

Više
MBFG Speceraj

Špeceraj – prvi zero waste dućan

Ideja koja stoji iza Špeceraja jest ta da se ništa ne baca. Proizvodi se uglavnom prodaju u rinfuzi, odnosno bez ambalaže, a kupci su pozvani da čak i sami donesu svoje posude u koje mogu staviti proizvode.

Više