Klimatizacijski i ventilacijski sustavi (HRV)

Klimatizacijski i ventilacijski sustavi (HRV)

U samom srcu grada Splita svoja vrata otvorio je impresivan noćni klub koji se nalazi na lokaciji nekadašnjeg poznatog kina „Central“. MB Frigo Grupa sudjelovala je u projektu kao partner-tehnička podrška poznatom projektnom uredu D PROJEKT iz Splita.

Prostor stare kino dvorane u potpunosti je promijenjen te je projektiran na način da se dobije multifunkcionalna dvorana koja će služiti kao i moderna dvorana za projekcije .

Uređenje glavne dvorane i pratećih prostora povjereno je poznatom dizajneru Duji Kaliterni iz splitske tvrtke „Kaliterna arhitektura“.

Noćni klub veličine 800 m² podijeljen je na nekoliko razina i zona sa središnjim plesnim podijem. U okolnim prostorima nalaze se uzdignute VIP zone sa svojim barovima te velika galerija s intimnom zonom i barom s koje se može gledati cijeli klub.

Uz tehničku podršku inženjerskog tima MB Frigo Grupe projektni tim osmislio je rješenje za klimatizaciju i ventilaciju cjelokupnog prostora s kapacitetom od oko 1000 ljudi, koji je podijeljen na više razina uz nekoliko pratećih prostora.

Kao rješenje za ventilaciju noćnog kluba odabrani su kompaktni ventilacijski uređaji s integriranom inverterskom dizalicom topline koja omogućuje potpuno automatski rad ljeti i zimi uz znatnu uštedu energije.

Odabran je sustav Zephir³ koji predstavlja inovativni proizvod za klimatizaciju i ventilaciju poznatog proizvođača opreme za sustave ventilacije i klimatizacije Clivet.

Clivet Zephir³ je samostalni ventilacijski uređaj za dobavu 100% svježeg vanjskog zraka u kompaktnoj izvedbi. Uređaj je “plug&play” izvedbe, namijenjen je za vanjsku ili unutarnju ugradnju i ima funkcije filtracije, rekuperacije, grijanja, hlađenja, odvlaživanja i free coolinga.

ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE

Inženjering klimatizacija

Prodaja i projekti

T: +385 (0) 91 66 08 005
ing-klimatiacija@mbfrigo.hr