Multi split klima uređaji

Multi split klima uređaji Haier pravi su odabir za one koji žele klimatizirati više prostorija u domu ili u objektima komercijalne namjene.

Haier multi split klima uređaji sastoje se od jedne vanjske i više unutarnjih jedinica (spajanje do 5 unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu). Da li odabrati Mono-split ili Multi-split sustav ovisi o broju prostorija, njihovoj veličini i rasporedu. Multi split klima uređaji predstavljaju idealno estetsko i konstrukcijsko rješenje za grijanje i hlađenje više prostorija: za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele, restorane itd.

Opcije unutarnjih jedinica su zidna, kazetna i podna, različitih raspona snage, ovisno o preferencijama i potrebama korisnika.

FLEKSIBILNOST 

  • unutarnje jedinice mogu biti različitih tipova ugradnje i međusobno različitih kapaciteta
  • povezivanje do 5 unutarnjih jedinica
  • individualno upravljanje ili grupno

FUNKCIONALNOST

  • mogućnost rada uređaja uz uštedu energije i pri niskim temperaturama
  • brže početno postizanje temperature i precizno određivanje temperature

PRILAGODLJIVA UGRADNJA 

  • fleksibilnost kod ugradnje – velika dozvoljena duljina cijevi i visinska razlika između vanjske i unutarnjih jedinica, omogućava smještaj vanjske jedinice na krov, suteren i druga mjesta bez narušavanja izgleda objekta

Koja je razlika između multi i mono split klima uređaja?

I multi split klima uređaji i mini split klima uređaji mogu grijati i hladiti više soba ili područja u domu. Ključna razlika između njih je ta što možete postaviti različite temperature za različite prostorije s multi split sustavom, dok se ista temperatura primjenjuje na sve sobe s mini split sustavom.

Multi-split klima uređaji pogodni su za različite klimatske zone i za više soba ili velikih prostorija. Značajna prednost im je minimalni prostor za vanjsku jedinicu i jednostavna instalacija.

MULTI INVERTERI

Flair Plus 2021 – pravi odabir za one koji žele  pročišćen zrak i istinski osjećaj prirode u svom domu.

Flexis Plus 2021  – pravi odabir za one koji žele instant hlađenje ili grijanje, vode brigu oko svog zdravlja i zanima ih napredna tehnologija poput UVC sterilizacije zraka.

Pošaljite nam upit za Haier klima uređaj (Multi)