HAIER – AHR EXPO 2019

HAIER – AHR EXPO 2019

I ove godine nastupamo na najpoznatijem svjetskom sajmu AHR EXPO 2019 u Atlanti, SAD (14.-16.1.2017.). Haier je predstavio najnovija dostignuća u području klimatizacije te je obilježeno 20 godina prisutnosti na tržištu SAD-a.

Brand Haier je na AHR EXPO sajmu predstavljen kao brand klima uređaja s vrhunskim performansama što dokazuje prisutnost u cijelom svijetu bez obzira na vremenske uvjete. Klima uređaji Haier prodaju se u najhladnijim dijelovima Rusije gdje su temperature i niže od -30°C pa do Kuvajta gdje jutarnje temperature dosežu do čak +45°C.

U području funkcija za zdravlje predstavljena je inovativna funkcija automatsko samočišćenja koja je unaprijeđena uz pomoć tehnologije hladne ekspanzije i dodatnim srebrenim premazom koji štiti od svih vrsta bakterija i neugodnih mirisa.

U području tehnologije predstavljena je suradnja s virtualnim asistentima, kao što je Siri (Apple), Alexa (Amazon), Google, itd. Od ove godine svoj Haier klima uređaj moći čete kontrolirati uz pomoć glasovnih naredbi.

AHR EXPO 2019 – Haier tim